Richtlijnen voor uw bezoek ivm coronavirus

Richtlijnen voor uw afspraak en bezoek

Op deze pagina geven wij uitleg over onze aangepaste richtlijnen voor uw bezoek aan de kliniek. Wij verzoeken u deze richtlijnen voorafgaand aan uw bezoek door te lezen.

Indien u, of iemand binnen uw gezin, klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts komt u NIET naar de kliniek. U komt tevens niet naar de kliniek wanneer u de afgelopen 5 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) bent geweest, een huisgenoot in thuisisolatie heeft of wanneer u uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als ‘nauw contact’ en het dringende advies heeft ontvangen om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Wij verzoeken u om minimaal 1 dag voor uw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.
Indien u positief getest bent op het COVID-19 virus blijft u uiteraard thuis.

Bovenstaande geldt ook wanneer u reeds gevaccineerd bent.

  • Wij ontvangen u graag op zijn vroegst 10 minuten voorafgaand aan uw afspraak. Bent u eerder? Dan verzoeken wij u nog even buiten te wachten. 

  • In de kliniek wordt u verzocht om uw handen te desinfecteren. Ook zal u gevraagd worden of u klachten heeft, besmette huisgenoten of nauwe contacten heeft en of u recent in een gebied met negatief reisadvies bent geweest. Het kan zijn dat uw temperatuur opgemeten wordt. 

  • In de kliniek wordt u verzocht om een mondneusmasker te dragen en uw handen te desinfecteren. 

  • We heten u van harte welkom, maar zullen u de hand niet schudden. 

  • Om het aantal bezoekers in onze vestiging te beperken, ontvangen wij u bij voorkeur zonder begeleiding tenzij dit noodzakelijk is in verband met uw mobiliteit, of om een andere zwaarwegende reden.

Dan kan het zijn dat u voor uw eigen veiligheid voorafgaand aan de ingreep getest wordt op het Coronavirus door middel van een sneltest. U loopt namelijk een verhoogd risico op complicaties wanneer u op het moment van de ingreep besmet bent met het Coronavirus; zelfs wanneer u geen klachten heeft. Wanneer u reeds volledig gevaccineerd bent, is dit niet het geval. We verzoeken u dan om uw vaccinatiebewijs mee te nemen. 

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en voor het naleven van deze richtlijnen.
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen in een van onze klinieken.

Heeft u vragen over uw afspraak? Wij staan u graag te woord.
Neem contact op met ons Informatiecentrum op het telefoonnummer

088-778 52 03

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake