Richtlijnen voor uw bezoek ivm coronavirus

Richtlijnen voor uw afspraak en bezoek

Op deze pagina geven wij uitleg over onze aangepaste richtlijnen voor uw bezoek aan de kliniek. Wij verzoeken u deze richtlijnen voorafgaand aan uw bezoek door te lezen.

Veelgestelde vragen

Indien u, of iemand binnen uw gezin, klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts komt u NIET naar de kliniek. U komt tevens niet naar de kliniek wanneer u de afgelopen 10 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) bent geweest, een huisgenoot in thuisisolatie heeft of wanneer u uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als ‘nauw contact’ en het dringende advies heeft ontvangen om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Wij verzoeken u om minimaal 1 dag voor uw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.

Om het aantal bezoekers in onze klinieken beperkt te houden ontvangen wij u het liefst zonder begeleiding. Indien begeleiding nodig is in verband met uw mobiliteit, of om een andere zwaarwegende reden, dan is maximaal 1 begeleider toegestaan. Indien u het prettig vindt, kunt u tijdens uw afspraak iemand laten meeluisteren via uw telefoon.

  • Wij ontvangen u graag op zijn vroegst 10 minuten voorafgaand aan uw afspraak. Bent u eerder? Dan verzoeken wij u nog even buiten te wachten.
  • In de kliniek wordt u verzocht om uw handen te desinfecteren, wordt uw temperatuur eventueel opgemeten en vragen wij u nogmaals of u klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts. Tevens wordt u gevraagd of u de afgelopen 10 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) geweest bent, een huisgenoot in thuisisolatie heeft en of u uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als ‘nauw contact’ en het dringende advies heeft ontvangen om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. 
    Indien dit het geval is, gaat de afspraak niet door en plannen we een nieuwe datum. 
  • We heten u van harte welkom, maar zullen u de hand niet schudden.
  • In de wachtruimte zijn er minder zitplaatsen beschikbaar; zo kunt u anderhalve meter afstand houden tot een ander.
  • Om reden van hygiëne zijn er geen tijdschriften beschikbaar in de wachtruimte. 

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en voor het naleven van deze richtlijnen.
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen in een van onze klinieken.

Heeft u vragen over uw afspraak? Wij staan u graag te woord.
Neem contact op met ons Informatiecentrum op het telefoonnummer

088-778 52 03

Richtlijnen die wij strikt volgen

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake