Handtherapeut

Ankie Roos-Maas

 Ankie Roos-Maas
“Het is fijn om patiënten te kunnen helpen hun klachten te verminderen. In eerste instantie probeer ik een hand weer optimaal te laten functioneren. Als dit niet lukt, vertel ik hoe patiënten het beste met hun beperkingen kunnen omgaan. Het belangrijkste is dat mensen na hun behandeling tevreden en met minder beperkingen weer naar huis gaan.”
Locaties

Ankie Roos-Maas (1982) is al zeven jaar werkzaam als fysiotherapeut en heeft zich drie jaar geleden gespecialiseerd in handtherapie. "Als iemand hand- of polsklachten heeft, kan dit veel impact hebben.

Meer over Ankie Roos-Maas

Een van mijn eerste handpatiënten met een groot letsel was een oudere dame met een 'spaghetti-pols'. Doordat een vaas in haar handen was gebroken waren er twee zenuwen, diverse pezen en een bloedvat doorsneden. Ze hield van handwerken en tuinieren en was erg op haar zelfstandigheid gesteld. Door haar letsel kon ze niet meer zelf autorijden en haar hobby's niet uitvoeren. Tijdens de therapie bleef ze altijd positief en ze was erg gemotiveerd om te oefenen. Na een klein jaar had zij haar zelfstandigheid terug, gaf ze weer workshops en had ze haar hobby's weer opgepakt. Dit was meer dan we van tevoren hadden verwacht!"

  • BIG nummer
    19060532304
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake