Handchirurg

Dr. Berbel Sluijter

Dr. Berbel Sluijter
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSluijter, B.J.R. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
“Samen met de patiënt wil ik de juiste diagnose stellen, en vervolgens moeten we samen komen tot een behandelplan. Daarbij is het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de patiënt.”
Locaties

Dr. Berbel Sluijter (1979) studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2011 promoveerde zij op onderzoek naar nieuwe medicijnen voor patiënten met een melanoom. Daarna specialiseerde zij zich in plastische, reconstructieve en handchirurgie aan de VU Medisch Centrum en het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk. Sinds 1 maart 2015 is zij als handchirurg verbonden aan Xpert Clinics Hand- en polszorg. In 2015 behaalde zij het FESSH-examen (Federation of European Societies of Surgery).

Meer over Dr. Berbel Sluijter

"Hand- en polschirurgie is in mijn ogen een van de meest diverse en interessante onderdelen van de plastische chirurgie. Hand- en polsaandoeningen kunnen de gehele bevolking treffen. Het functioneren van handen en polsen is essentieel voor patiënten - of het nu gaat om aangeboren, traumatische of degeneratieve afwijkingen. Het primair stellen van een juiste diagnose en het uitvoeren van een adequate behandeling zijn van belang om schade in de toekomst te voorkomen.

Onlangs zag ik een man met ernstige en uitgebreide Dupuytren aan beide handen. Ondanks de beperking van zijn handfunctie was hij tevreden over zijn functioneren en wenste hij slechts een zeer beperkte behandeling. Dat deed mij weer beseffen: niet alles wat behandeld kan worden, moet ook behandeld worden.”

  • BIG nummer
    49065541501
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake