Handtherapeut

Drs. Alexandra Fink

Drs. Alexandra Fink
““Mijn specialisatie binnen Xpert Clinic ligt op het handfysiotherapeutische vlak. Hierbij staan conservatieve behandelingen, maar ook uitgebreide pre- en postoperatieve hersteltrajecten op de voorgrond. Daarnaast houd ik mij sinds het afronden van mijn Masterstudie in 2013 deels bezig met het schrijven van wetenschappelijke artikelen. Mijn uitdaging is om datgene wat in de wetenschap vastgesteld en onderzocht is, te vertalen naar de praktijk. Zo moet de hoeveelheid informatie op wetenschappelijke sites voor de therapeut makkelijker toegankelijk en overzichtelijker worden."”
Locaties

Alexandra Fink (1986) is geboren en getogen in Duitsland, maar voltooide de opleiding Fysiotherapie aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Daarna volgde zij de Allround Opleiding Handtherapie bij Handtherapie Nederland. Aan de Universiteit Utrecht deed zij de Masterstudie Klinische Gezondheidswetenschappen, richting Fysiotherapiewetenschappen. Op dit moment is zij bezig met de publicatie van haar masterthese.

Tijdens mijn dagelijks werk als handtherapeut streef ik ernaar elke patiënt op professionele, gemotiveerde en enthousiaste manier te begeleiden. Gedurende de behandeling wil ik me elke keer weer voor 100% inzetten en met enthousiasme, persoonlijke aandacht en betrokkenheid de patiënt motiveren. Alleen zo kunnen wij, de patiënt en ik samen, het doel van optimaal herstel voor elkaar krijgen.

Binnen Xpert Clinic zien wij vaak patiënten met langdurige trajecten van pijn en beperkingen, die al bij vele artsen of therapeuten geweest zijn. Door deze patiënten opnieuw te motiveren en hen het vertrouwen te geven dat we samen werken aan optimaal herstel, zijn er altijd weer verbluffende resultaten te behalen.

Bij Xpert Clinic Enschede heb ik tot nu toe vele grote en uitgebreide maar ook kleine zorgvragen behandeld. Mijn motto is: voor iedere patiënt is zijn of haar klacht op dit moment het meest vervelende. En het is mijn taak om samen met de patiënt het beste resultaat te behalen.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake