Handtherapeut

Dr. Robbert Wouters

Dr. Robbert Wouters
“Ik streef er naar om binnen een prettige en ontspannen sfeer, de best mogelijke behandeling te bieden voor mijn patiënten. Ik wil mijn patiënten het gevoel geven dat ze op de juiste plek zijn met hun klacht. Hiervoor is het van belang dat mijn kennis van pathologie en anatomie ten alle tijden goed en actueel is.”

Robbert Wouters (1988) studeerde af als fysiotherapeut in 2010 en werkt sindsdien als handfysiotherapeut bij Handtherapie Nederland en Xpert Clinic. Daarnaast is hij afgestudeerd in klinische gezondheidswetenschappen.

Meer over Robbert Wouters

"Ik heb me tevens gespecialiseerd in elleboog- en schouderaandoeningen. Naast het klinische en praktische onderdeel van mijn vak, hou ik me bezig met wetenschappelijk onderzoek.” “Ik heb patiënten behandeld waarbij slechts 2 á 3 vingers over gebleven waren na een trauma, met z.g.a. geen beperking in het dagelijks leven, maar ik heb ook patiënten waarbij slechts een klein deel van een vinger niet goed functioneert, waardoor ze arbeidsongeschikt zijn. De uitdaging in mijn werk is dus om elke individuele casus ook als zodanig te beschouwen en bij elke patiënt naar een heel specifiek doel toe te werken."

  • BIG nummer
    89912767404
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake