Handchirurg

Dr. Jantine Posthuma de Boer

Dr. Jantine Posthuma de Boer
“De patiënt staat voor mij altijd voorop!”
Locaties

“Mijn specialisatie is hand- en polschirurgie en orthopedische chirurgie.
De orthopedie houdt zich bezig met mensen in beweging en functioneel zelfstandig te houden.
Na mijn opleiding orthopedie heb ik enkele jaren in België gewerkt om mijn kennis en bekwaamheid in de hand- en pols chirurgie verder te verdiepen.
De hand/pols is een zeer complex deel van het lichaam en is zeer belangrijk in verschillende aspecten van ons dagelijks leven. Door mensen te behandelen aan hand- of polsproblemen wil ik zorgen dat mensen goed functioneel blijven en hiermee de kwaliteit van leven van mijn patiënten verbeteren.
Ik werk graag patiëntgericht, waarbij persoonlijke aandacht voor de patiënt en kwaliteit van zorg voorop staan. Ik streef ernaar dat patiënten goed geïnformeerd worden en een goed gevoel bij hun behandeling hebben. En, uiteraard met het meest optimale resultaat!”

Dr. Posthuma de Boer rondde haar studie Geneeskunde af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en promoveerde in het VU Medisch Centrum Amsterdam. Hier vervolgde zij haar opleiding als Orthopedisch chirurg. Om kennis en vaardigheden op dit vakgebied verder uit te breiden werkte zij 2 jaar in het UZ Leuven als hand-, pols, en elleboog fellow. In 2022 legde zij met succes het Exam European Board Hand Surgery af.
Na een aantal jaren werkzaam te zijn als orthopedisch chirurg en handchirurg is dr. Posthuma de Boer sinds 1 september 2022 verbonden aan Xpert Clinics hand-polszorg.

  • BIG nummer
    19909074701
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak