Handtherapeut

Joris Veltkamp

 Joris Veltkamp
“Ik vind het mijn taak om er voor te zorgen dat de patiënt ook op lange termijn zo min mogelijk gevolgen van een aandoening of operatie ondervindt en zal me hier dus ook voor inzetten!”

"Tijdens mijn studie fysiotherapie heb ik de minor handtherapie gevolgd waardoor ik direct enthousiast ben geworden over het vak en ik heb dan ook niet getwijfeld om hier verder in te gaan. Door de korte lijnen met andere specialisten en collega’s kun je snel schakelen en de beste zorg verlenen voor de patiënt.

De hand is zo’n uitdagend en mooi mechanisme welke onmisbaar is in de dagelijkse handelingen. Iedere kleine verstoring kan tot grote problemen in het functioneren leiden. Het is daarom mooi en heel leuk om er aan te kunnen bijdragen dat patiënten hun dagelijkse handelingen weer kunnen oppakken.

Ik probeer bij iedere patiënt het maximale te bereiken. Soms zijn mensen te snel tevreden met het behaalde resultaat maar dan valt er nog zoveel te winnen en zij kunnen de gevolgen op lange termijn hier minder goed van overzien. Ik vind het mijn taak om er voor te zorgen dat de patiënt ook op lange termijn zo min mogelijk gevolgen van een aandoening of operatie ondervindt en zal me hier dus ook voor inzetten!"

  • AGB code
    04117350
  • BIG nummer
    89913039804
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake