Handtherapeut

Kelly Willems

 Kelly Willems
“Mijn streven is om op een zo efficiënt mogelijke manier mensen goed kunnen helpen met hun hand- en polsklachten, zodat ze weer zo optimaal mogelijk kunnen functioneren in hun dagelijks leven.”
Locaties

Ik vind bij Xpert Clinic vooral de samenwerking tussen handchirurgen en handtherapeuten prettig werken. Ook vind ik het belangrijk dat patiënten goede informatie krijgen betreffende hun behandelplan, of dat nou een operatie is of een conservatief traject middels handtherapie.

Meer over Kelly

Ik ben fysiotherapeut en ik heb me verder gespecialiseerd tot handtherapeut. Handtherapie trekt me aan omdat het toch behoorlijk complex is en je kunt mensen eigenlijk alleen maar helpen met hand en polsklachten als je hier veel vanaf weet.

Mijn streven is om op een zo efficiënt mogelijke manier mensen goed kunnen helpen met hun hand- en polsklachten, zodat ze weer zo optimaal mogelijk kunnen functioneren in hun dagelijks leven.

Ik heb al verschillende keren gezien dat mensen al zeer langdurig klachten hebben en hiervoor ook al bij enkele artsen en fysiotherapeuten geweest zijn en de klachten niet lijken te verbeteren. Juist deze mensen kunnen we helpen dankzij de uitgebreide specialisatie in handtherapie en dat geeft mij een goed gevoel. Ik heb al enkele keren meegemaakt dat mensen uiteindelijk volledig pijnvrij raken na toch al enkele maanden of zelfs jaren pijnklachten gehad te hebben.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake