Handtherapeut

Kirsten van Overveld

 Kirsten van Overveld
“Na twee jaar in een grote organisatie te hebben gewerkt, wilde ik me gaan specialiseren. Ik koos voor handergotherapie omdat geen enkele hand die ik zie hetzelfde is. Mensen lopen vaak wel tegen dezelfde problemen aan: het openen van potten, het uitwringen van een doekje of schrijven bijvoorbeeld lukt niet meer. Maar ook het uitoefenen van sport, hobby's of werk kan moeilijk worden”
Locaties

Kirsten van Overveld (1987) rondde in 2008 haar HBO opleiding Ergotherapie met goed gevolg af. Daarna werkte zij twee jaar op de afdeling neurorevalidatie bij revalidatiecentrum de Hoogstraat in Utrecht. Vanaf 2010 is zij als handergotherapeut werkzaam bij Handencentrum Utrecht en bij Xpert Clinic in Hilversum.

Meer info over Kirsten van Overveld

Samen met de patiënt ga ik kijken naar de mogelijkheden. Samen met de fysiotherapeut zet ik een passend behandeltraject uit. Dat loopt uiteen van het maken van spalken tot het geven van adviezen om in het dagelijks leven zo goed mogelijk te kunnen functioneren. Ik streef ernaar dat elke patiënt alle dagelijkse activiteiten weer zo goed mogelijk en met zo min mogelijk pijn kan uitvoeren.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake