Handchirurg

Drs. Oscar van Kooten

Drs. Oscar van Kooten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
van Kooten, E.O. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Binnen Xpert Clinics hand-pols wordt gewerkt aan de optimalisatie van behandelingen en processen. Beiden in het belang van de patiënt.”
Locaties

"Mijn specialisaties zijn hand– en polschirurgie en de reconstructieve chirurgie. Voor beide geldt dat het gaat om een persoonsgebonden behandeling, waarbij de behandeling gericht is op het gehele plaatje.
De vele verschillende structuren in de hand, pols en onderarm maken het een complex geheel, welke met een brede visie moeten worden bekeken.
Het hoge volume en grote variëteit aan handproblematiek binnen 1 centrum is een grote pre op alle vlakken. De kennis en ervaring die hier wordt opgedaan is van grote waarde in de beoordeling en behandeling van de handproblemen in de kliniek.
Samen met de patiënt en de handtherapeut maak ik een plan om het gepresenteerde probleem aan te pakken. Een begrijpelijk verhaal naar de patiënt maakt dat  we een gezamenlijk doel hebben; de terugkeer naar een betere functionaliteit."

Drs. Oscar van Kooten heeft geneeskunde gestudeerd in Amsterdam. Hier heeft hij ook de opleiding tot plastisch chirurg voltooid. In deze periode heeft hij een tweetal fellowships doorlopen; in de Pulvertaft hand clinic in Derby UK en in de hand clinic van dr. Pinal in Santander ESP.
Naast zijn werk bij Xpert Clinics Hand-pols is drs. Van Kooten werkzaam binnen de maatschap PC Oost, waar hij zich bezig houdt met de reconstructieve chirurgie en de hand- en polschirurgie, waarbij de behandeling van dwarslaesie patienten met problemen van de bovenste extremiteit een voorname plek heeft.

  • BIG nummer
    19056363201
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak