Handchirurgie Fellow

Dr. Raymond van Adrichem

Dr. Raymond van Adrichem
“Bij Xpert Clinics is er een unieke hoeveelheid kennis aanwezig en een uitgebreide mogelijkheid tot behandeling.”
Locaties

“Tijdens de opleiding tot orthopaedisch chirurg werd mijn voorliefde voor de hand- en polschirurgie gewekt. De hand en pols hebben een uitdagende en verfijnde anatomie. Daardoor is er een uitgebreid pallet aan aandoeningen en een breed scala aan behandelmogelijkheden, zowel met als zonder operatie.
Xpert Clinics is een hoog gespecialiseerd zelfstandig behandelcentrum voor mensen met aandoeningen aan de hand en pols. Hierdoor is er een unieke hoeveelheid kennis aanwezig en een uitgebreide mogelijkheid tot behandeling. Een bijzondere omgeving waarin ik mij iedere dag verder kan ontwikkelen.
Aandoeningen van de hand en pols zijn zeer belemmerend voor patiënten, zowel in het dagelijks leven, tijdens werk, bij het uitvoeren van sport, muziek of andere activiteiten. Samen met de patiënt wil ik afstemmen wat voor hem of haar de juiste behandeling is, waarbij de beperkingen die worden ervaren zo goed als gaat worden weggenomen en de activiteiten die ze willen uitvoeren weer uitgevoerd kunnen worden.
Een vrouw die een jaar geleden haar pols gebroken had en dagelijks veel pijn had. Hiervoor droeg zij al die tijd een brace en kon zij haar pols niet meer goed gebruiken. Al snel bleek dat de breuk niet in de juiste stand was vastgegroeid. Met een operatie waarbij pols weer recht werd gezet had zij na de revalidatie geen brace meer nodig. De lach op haar gezicht dat ze van de brace af was en haar pols weer naar behoren kon gebruiken is iets wat mij altijd bij gebleven is.”

Dr. Van Adrichem (1985) volgde de opleiding Geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Na zijn studie deed hij promotieonderzoek naar bloedstolling bij orthopaedische ingrepen. Tijdens zijn promotieonderzoek volgde hij ook de opleiding Epidemiologie aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Na zijn promotietraject rondde hij de opleiding Orthopaedie af met profiel hand, pols en schouder.
Sinds april 2022 is dr. Van Adrichem Fellow hand-pols chirurgie bij Xpert Clinics.

  • BIG nummer
    69912943501
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak