Handtherapeut

Simone van Langen

 Simone van Langen
“Als er problemen ontstaan aan de pols of hand door een aandoening, door letsel of door een operatie kan dit het zelfstandig functioneren erg belemmeren. De complexiteit van de hand en pols, de diversiteit aan mogelijke problemen én het zoeken naar oplossingen en mogelijkheden is een uitdaging. Het motiveert mij tot het geven van passende zorg, met persoonlijke aandacht voor elke patiënt. Zorgen voor goede therapie, bieden van begeleiding en het geven van adviezen: mijn werkzaamheden zijn heel afwisselend. Alles samen maakt mij enthousiast om als hand/ergotherapeut te werken.”

Simone van Langen (1992) heeft haar opleiding Ergotherapie voltooid aan de Hogeschool van Rotterdam. Daarna volgde zij de Allround Opleiding Handtherapie bij Handtherapie Nederland. Op dit moment is zij als hand-ergotherapeut verbonden aan Xpert Clinic Rotterdam. Werken in dit gespecialiseerde team en de nauwe samenwerking met diverse handchirurgen biedt haar de juiste leer- en werkomgeving.

Meer over Simone van Langen

In het werk streef ik naar optimaal herstel en een tevreden patiënt. Dit is haalbaar door een goede inzet, samenwerking, enthousiasme, persoonlijke aandacht,  betrokkenheid en motivatie. Ik wil mensen weer gelukkig maken in en met hun handelen.”

Meer over Xpert Clinic

Xpert Clinic is de specialist in hand- en polszorg. U wordt direct geholpen door artsen en handtherapeuten, die elke dag tientallen hand- en polsproblemen onderzoeken en behandelen. Door die superspecialisatie kunnen wij snel een diagnose stellen en u de beste behandeling geven, met de persoonlijke aandacht en service van een zelfstandige kliniek.

Meer informatie over handklachten | Meer informatie over polsklachten

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake