Handchirurg

Drs. Stijn Hamburg

Drs. Stijn Hamburg
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Hamburg, S.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Bij Xpert Clinics werkt het hele team op een prettige, kundige en efficiënte wijze samen met één gezamenlijk doel: goede diagnostiek en behandeling van hand- en polsklachten.”
Locaties

“Ik ben opgeleid in het VUmc waar veel aandacht voor hand- en polschirurgie is. Inmiddels werk ik meer dan 12 jaar als plastisch chirurg, waarbij een groot deel van mijn werk bestaat uit de behandeling van hand- en polsklachten. Mooi werk dat gericht is op het herstel van vorm en functie. Dit is echt maatwerk en nooit hetzelfde.
Bij Xpert Clinics werkt het hele team op een prettige, kundige en efficiënte wijze samen met één gezamenlijk doel: goede diagnostiek en behandeling van hand- en polsklachten. We doen hier niks anders en dat maakt het verschil met een regulier ziekenhuis.
Een snel en zo goed mogelijk herstel van de hand/polsfunctie draagt bij aan de levens- en werkvreugde van mijn patiënten.”

Drs. Stijn Hamburg is sinds 2010 plastisch chirurg en werkzaam op de afdeling plastische chirurgie voor plastische-, reconstructieve-, hand- en polschirurgie in Medisch Spectrum Twente (Enschede en Oldenzaal) en Handpolscentrum Twente.
Hiernaast is hij sinds september 2022 verbonden aan Xpert Clinics, regio Enschede.

  • AGB code
    03004333
  • BIG nummer
    39055007001
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak