Handtherapeut

Wietske Rasker

 Wietske Rasker
“De combinatie van spalktherapie en praktische ergotherapeutische adviezen, gebaseerd op specialistische kennis over de hand, sprak mij destijds al aan. Klachten in de hand zijn zeer divers en complex, maar ook heel interessant. Naarmate je je meer verdiept, wordt het steeds interessanter. Via een kleine omweg ben ik tot mijn vreugde bij Xpert Clinic terecht gekomen en heb mij verder gespecialiseerd. Xpert Clinic is de specialist op het gebied van hand- en polszorg. Het is heel motiverend om samen te werken in een multidisciplinair team van specialisten op dit gebied. In een kleinere organisatie verloopt de communicatie ook veel sneller.”
Locaties

Wietske Rasker (1975) is van oorsprong ergotherapeut. In een algemeen ziekenhuis kwam zij in aanraking met handtherapie. Het vakgebied was volop in ontwikkeling en haar enthousiasme voor deze specialisatie werd aangewakkerd. Inmiddels werkt zij als handtherapeut bij Xpert Clinic Hilversum.

Meer over Wietske Rasker

Ik vind het erg belangrijk dat de patiënt weet wat de behandelmogelijkheden zijn en waarom er voor een bepaalde behandelstrategie wordt gekozen. Ook de verwachtingen van het resultaat moeten voor de patiënt helder zijn. Zo streven we samen naar een optimaal behandelresultaat.”

Meer over Xpert Clinic

Xpert Clinic is de specialist in hand- en polszorg. U wordt direct geholpen door artsen en handtherapeuten, die elke dag tientallen hand- en polsproblemen onderzoeken en behandelen. Door die superspecialisatie kunnen wij snel een diagnose stellen en u de beste behandeling geven, met de persoonlijke aandacht en service van een zelfstandige kliniek.

Meer informatie over handklachten | Meer informatie over polsklachten

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake