Wilma Ockhuysen

 Wilma Ockhuysen
“Ik heb mij gespecialiseerd in de hand-ergotherapie. Via een praktijkopdracht tijdens de opleiding ergotherapie kwam ik in aanraking met de handtherapie, en dat heeft me eigenlijk nooit meer losgelaten. De complexe anatomie van de hand en pols en de verscheidenheid van problemen die zich in dit lichaamsdeel kunnen voordoen, zorgen voor veel afwisseling en uitdaging in mijn werk. Ik weet liever van een bepaald onderwerp heel veel, dan van veel onderwerpen een klein beetje.”
Locaties

Wilma Slob-Ockhuysen (1987) studeerde ergotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna deed zij de allround opleiding Handtherapie, waarvoor ze het Handtherapie Onderwijs Certificaat behaalde. Sinds 2011 is Wilma werkzaam als hand-ergotherapeut.

Meer over Wilma Ockhuysen

Als handtherapeut streef ik ernaar om mensen zo goed mogelijk te begeleiden naar een situatie waarin zijn hun dagelijkse bezigheden kunnen uitvoeren zonder, of met zo min mogelijk, beperkingen. De persoonlijke benadering binnen Xpert Clinic spreekt mij erg aan. Ook de directe samenwerking met de artsen is leerzaam en uitdagend.”

Meer over Xpert Clinic

Xpert Clinic is de specialist in hand- en polszorg. U wordt direct geholpen door artsen en handtherapeuten, die elke dag tientallen hand- en polsproblemen onderzoeken en behandelen. Door die superspecialisatie kunnen wij snel een diagnose stellen en u de beste behandeling geven, met de persoonlijke aandacht en service van een zelfstandige kliniek.

Meer informatie over handklachten | Meer informatie over polsklachten

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake