Anesthesiemedewerker (oproep basis)

Voor onze vestiging in Velp zijn wij op zoek naar een:

 Anesthesiemedewerker op oproep basis

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en opvang van cliënten die onder (regio-lokale) anesthesie worden geopereerd. Je geeft uitleg over de ingreep en je weet de cliënt op zijn gemak te stellen. Aandacht voor de cliënt staat bij ons voorop! Gedurende de operatie observeer en analyseer je de cliënt en weet je bij te sturen waar nodig. Je werkt nauw samen met je collega’s op de OK.

Dit ben jij

Een (CZO)  gediplomeerd anesthesiemedewerker met enige jaren werkervaring. Je werkt zelfstandig en bent klantgericht. Als oproepkracht ben je flexibel inzetbaar. Wij hebben geen weekenddiensten.

Dit bieden wij

Je werkt samen in een klein team met vaste collega’s. De lijnen zijn bij ons kort. Elke dag wordt hier met enthousiaste en gedreven collega’s gewerkt in een prettige, omgeving. Ons motto is ‘Zorg kan altijd slimmer, beter en vriendelijker’. We geven je graag de ruimte en het vertrouwen om jouw bijdrage te leveren aan de verdere groei van ons mooie bedrijf.  De Equipe Academy biedt een ruim aanbod aan online trainingen zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen, ook als oproepkracht kun je hier gebruik van maken! Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform cao ZKN. De functie is ingeschaald in functiegroep 55. Het salaris ligt afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 3.118,- en 4.584,- bruto per maand. 

Als je bij ons komt werken vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Interesse?

Fijn! Wij ontvangen graag je CV en een motivatie. Mail deze naar vacatures@verwijder-dit.equipezorgbedrijven.nl, t.a.v. Nienke van Ginneken

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Karin Mulder, Coördinator OK en Verpleging, k.mulder@verwijder-dit.equipezorgbedrijven.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dit zijn wij

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van klinieken, gevestigd door heel Nederland. Elke kliniek is gespecialiseerd – en kan daardoor zorg leveren van een constante hoge kwaliteit. Onze teams van ervaren specialisten geven elke dag net dat beetje meer, en dat zorgt voor een beter resultaat. Slimmer, beter en vriendelijker: daar werken wij aan, samen met zorgverzekeraars, verwijzers en leveranciers. Want beter worden doe je samen.

Equipe Zorgbedrijven  bestaat uit een viertal merken: Xpert Clinics, gericht op hand- en polszorg, orthopedie, proctologie en revalidatiezorg, Xpert Handtherapie, gericht op fysio- en ergotherapie voor klachten aan hand, pols, schouder en elleboog, Velthuis kliniek, gericht op plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering en Oogkliniek Heuvelrug, gericht op oogheelkunde.

www.equipezorgbedrijven.nl

Interesse? Solliciteer nu!

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake