Operatieassistent (m/v) Amsterdam

24 - 32 uur per week

Operatieassistent (m/v) Amsterdam

Dit ga je doen:

Als operatieassistent ben je verantwoordelijk voor het leveren van de beste chirurgische zorg voor onze cliënten. Hieronder vallen het assisteren, instrumenteren en omlopen tijdens alle voorkomende operatieve ingrepen. Door jouw cliëntgerichte houding en aandacht draag je in belangrijke mate bij aan het resultaat van de vestiging en de positieve ervaring van onze cliënten. Je werkt voor alle merken van Equipe Zorgbedrijven (Velthuis Kliniek, Xpert Clinics Proctologie, Xpert Clinics Orthopedie en Xpert Clinics Hand- en polszorg). Dit zijn de merken die hand/pols chirurgie, orthopedische chirurgie, plastische chirurgie en proctologie omvatten.

Dit ben je:

Je bent in het bezit van het CZO diploma Operatieassistent en je hebt enkele jaren ervaring. Je hebt een zelfstandige en resultaatgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk, klantgericht en altijd bereid om een extra tandje bij te zetten. Je bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen binnen het vakgebied en volgt deze dan ook op de voet.

Dit bieden we:

Een erg prettige werksfeer binnen een ambitieuze organisatie, waar cliënten vooraan staan en efficiëntie de boventoon voert. Je werkt in een team met enthousiaste en gedreven collega’s waar initiatief gewaardeerd wordt. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao ZKN, de functie is ingedeeld in FWG55.

Dit zijn wij:

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van hoog gespecialiseerde klinieken in Nederland. Onder Equipe Zorgbedrijven vallen Velthuis Kliniek, Xpert Clinics Proctologie, Xpert Clinics Hand- en polszorg en Xpert Clinics Orthopedie. Alle klinieken hebben een ISO-certificatie en dragen het ZKN-keurmerk.

Inmiddels zijn er meer dan 20 locaties door heel Nederland die onder de vlag van Equipe Zorgbedrijven vallen, waar kwalitatief hoogstaande zorg met oog voor de wensen van patiënten wordt geleverd. Het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere zorgaanbieders, zit onder meer in het feit dat er veel wordt geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoeken in het centraal stellen van de kwaliteit in de klinieken. Equipe wil met al haar Zorgbedrijven aantoonbaar betere zorg leveren en maakt haar behandelingsresultaten volledig transparant en meetbaar (op aandoenings-, instellings- en behandelaarsniveau) voor zowel de patiënten als ook voor huisartsen en zorgverzekeraars.

Geïnteresseerd?

Fijn! Wij ontvangen graag je CV en motivatie welke je kan uploaden middels de Sollicitatie button.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Monique Pluijmen, m.pluijmen@verwijder-dit.equipezorgbedrijven.nl 

Interesse? Solliciteer nu!

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake