neem-contact-op-met-hand-en-pols-zorg-xpert-clinics

Contact

Waar kunnen wij u mee helpen?

Voor de zorg die wij bieden, kunt u snel terecht voor zowel uw eerste afspraak als de daadwerkelijke behandeling. Niet alle patiënten kunnen bij ons worden behandeld. Of u bij ons behandeld kunt worden, is mede afhankelijk van uw leeftijd of medische conditie. Om te bepalen of overstappen naar Xpert Clinics voor u zinvol is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts en/of zorgverzekeraar.

Indien u een verwijzing heeft en nog geen eerste afspraak hebt gehad in het ziekenhuis dan kunt u deze verwijzing gebruiken om een afspraak te maken bij Xpert Clinics. Uw verwijzing blijft 1 jaar geldig.

Heeft u al een of meer afspraken gehad in het ziekenhuis dan heeft u wel een nieuwe verwijzing nodig van uw huisarts.

U kunt online een afspraak inplannen via:

Maak een afspraak

Geeft u er de voorkeur aan om direct telefonisch een afspraak te maken? Dat kan natuurlijk ook. U belt hiervoor met ons informatiecentrum via 088-7785203.

Afspraak verzetten/afzeggen

Neem uiterlijk 48 uur van te voren contact met ons op. We kunnen uw afspraak dan wijzigen of verzetten en iemand anders de mogelijkheid bieden uw plaats in te nemen. Helaas zijn wij genoodzaakt kosten in rekening tebrengen wanneer u uw afspraak na deze tijd verzet.

Heeft u een vraag over uw behandeling bij Xpert Handtherapie? Dan kunt u direct contact met hen opnemen. U belt hiervoor met 088-7785206.

Voor een behandeling bij Xpert Clinics Hand- en polszorg heeft u altijd een verwijzing van uw huisarts of ander medisch specialist nodig.

Met een verwijzing van uw huisarts of ander medisch specialist worden alle behandelingen die u ondergaat bij de artsen van Xpert Clinics Hand- en polszorg door bijna alle zorgverzekeraars 100% vergoed.

Let op: voor zorg die onder de basisverzekering valt, moet u eerst uw eigen risico opmaken. Het maakt daarbij niet uit of u naar onze kliniek komt of naar het ziekenhuis gaat. In 2024 bedraagt het minimale eigen risico € 385. Een overzicht van gecontracteerde zorgverzekeraars vindt u op de pagina Vergoeding behandeling.

Xpert Clinics Hand- en polszorg heeft niet alleen korte wachttijden, maar ook snelle toegang voor daadwerkelijke behandelingen. Een overzicht van de meest actuele wachttijden van onze vestigingen vindt u op de pagina Wachttijden.

Voor spoedgevallen en calamiteiten zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. U belt hiervoor met 088-7785223.

Op onze speciaal hiervoor ingerichte coronapagina geven wij uitleg over onze aangepaste richtlijnen voor uw bezoek aan de kliniek. Wij verzoeken u dit voorafgaand aan uw bezoek goed door te lezen.

Wilt u een patiënt verwijzen voor een consult of overleggen met één van onze specialisten? Of wilt u een spoedgeval verwijzen? Maak dan gebruik van onze speciale verwijzers telefoon: 088-7785218.

Wij ontvangen graag uw feedback! U kunt uw klacht, compliment of tip hier indienen. Meer informatie over de procedure vindt u op de pagina Kwaliteit.

Direct contact

U kunt via onderstaande knop direct een afspraak inplannen. Hiervoor is een verwijzing van uw (huis)arts vereist. Met een verwijzing wordt uw behandeling door uw verzekeraar vergoed. Indien u geen verwijzing heeft, moet u de behandeling zelf betalen.

Maak een afspraak (ik heb een verwijzing)

Afspraak verzetten/afzeggen

Indien u liever telefonisch contact heeft, kunt u ons bereiken op het onderstaande nummer. Op dit moment is de telefonische wachttijd mogelijk langer dan u van ons gewend bent.

Telefoonnummer: 088 778 52 03

MA - DO  08:00 - 18:00   |   VR  08:00 - 17:00

Verwijzers

Wilt u een patiënt verwijzen voor een consult of overleggen met één van onze specialisten? Of wilt u een spoedgeval verwijzen? Maak dan gebruik van onze speciale verwijzers telefoon: 088-7785218

Overig contact

Voor een overzicht van al onze vestigingen, zie ons vestigingenoverzicht.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak