Zo helpen we u

Wij helpen u graag. U bent van harte welkom op één van onze 24 vestigingen. Een team van specialisten staat voor u klaar.

Stap 1: Verwijzing van uw huisarts

Een afspraak maken is zo geregeld

Eén telefoontje en we plannen meteen een consult voor u in. Bel naar ons informatiecentrum: 088 778 52 03. Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om een consultafspraak in te plannen wanneer het u uitkomt. In overleg met u wordt er een afspraak ingepland, in de vestiging van uw keuze.

U heeft een verwijzing nodig van uw huisarts voor het inplannen van een afspraak. Bij het inplannen van de afspraak is het handig onderstaande gegevens bij de hand te houden: 

  • Uw BSN-nummer 
  • Uw verzekeraar en polisnummer 
  • De naam van uw huisarts
Stap 2: Maak een afspraak

U wordt onderzocht door de handchirurg en handtherapeut

De handchirurg probeert op basis van uw verhaal en het onderzoek de oorzaak van uw klachten vast te stellen. Mogelijk is daarvoor nog aanvullend onderzoek nodig, zoals röntgenfoto’s, een echo, of een elektrisch spieronderzoek (EMG). In de meeste gevallen kunnen deze aanvullende onderzoeken meteen gedaan worden, u hoeft er dus niet voor terug te komen. De handchirurg bespreekt met u de behandelmogelijkheden en stelt samen met u een behandelplan op. De handtherapeut voorziet u vervolgens van extra informatie en als het nodig is wordt de therapie gestart. 

Stap 3: Consultafspraak met arts

Ons multidisciplinaire team staat voor u klaar

Aan de hand van het opgestelde behandelplan wordt u behandeld door ons multidisciplinaire team dat bestaat uit een handchirurg, fysiotherapeut en ergotherapeut. De behandeling kan uit zowel een conservatief- als operatief traject bestaan of een combinatie hiervan. Advies, injecties, een spalk en oefentherapie zijn voorbeelden van een conservatieve behandeling. Wanneer een operatie nodig is, maken we op korte termijn een afspraak met u die in uw eigen planning past. 

Mijn Xpert Clinic

Stap 4: Behandeling & Nazorg

Ook ná de behandeling blijven we goed voor u zorgen

Na de behandeling moet u herstellen en soms revalideren. Soms gaat dat snel, soms duurt het wat langer. Dan is het goed om te weten dat we er voor u zijn. De kliniek is bereikbaar voor vragen of als u zich zorgen maakt. Pas na de laatste controle, als u helemaal tevreden bent, nemen we afscheid van elkaar. 

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake