patient-wordt-warm-ontvangen-bij-balie-xpert-clinics-hand-en-polszorg

Over ons

Xpert Clinics Hand- en polszorg biedt zorg van hoge kwaliteit, met de snelheid en service van een zelfstandig behandelcentrum. Xpert Clinics Hand- en polszorg is in 2008 gestart door handchirurgen Reinier Feitz en Thybout Moojen. Zij hebben zich beiden, na hun opleiding tot plastisch chirurg, gespecialiseerd in de hand- en polszorg.

Xpert Clinics Hand- en polszorg is opgezet met de gedachte dat, middels focus op handchirurgie, zorg altijd beter kan. De meerwaarde voor de patiënt ontstaat door het volledig inrichten van de zorgpaden op de zorgvraag van specifiek deze patiëntenpopulatie en de specialisatie op hand- en polszorg van de plastisch en orthopedisch chirurgen. Hierbij worden continu verbeteringen in het proces doorgevoerd.

Xpert Clinics Hand- en polszorg is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven.  Klinieken uit onze groep houden elkaar scherp en hanteren strenge kwaliteitsnormen.

Lees meer

Bij Xpert Clinics Hand- en polszorg staat u centraal. Een goede ontvangst, de juiste diagnose, een effectieve behandeling en een goed eindresultaat, dat is wat telt bij Xpert Clinics Hand- en polszorg! Graag willen wij u laten zien wat we voor u kunnen betekenen.

100% vergoed

Xpert Clinics Hand- en polszorg is volledig verzekerd door uw zorgverzekeraar.

Passantentarieven en tarieven voor buitenlandse verzekeringen

Service

Bij Xpert Clinics Hand- en polszorg kunt u binnen 2 weken terecht voor een eerste consult. Wij staan altijd voor u klaar.

Meer informatie over onze wachttijden

U merkt het al tijdens uw eerste bezoek: bij ons bent u geen nummer. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering, omdat we vinden dat uw wensen en verwachtingen heel belangrijk zijn. De arts neemt de tijd om al uw vragen te beantwoorden, zodat u met een goed gevoel de behandeling tegemoet kunt zien.

Wanneer u een afspraak maakt bij Xpert Clinics Hand- en polszorg, maken wij voor u een persoonlijke webpagina aan. Op ‘Mijn Xpert Clinics’ vindt u een overzicht van al uw afspraken voor behandelingen en controles. Maar u leest ook wat u kunt verwachten tijdens het consult, de ingreep en de herstelperiode. U kunt op elk moment inloggen om te zien wat de volgende stap zal zijn en waar u rekening mee moet houden. ‘Mijn Xpert Clinics’ is de plek waar u alles nog eens rustig na kunt lezen. Zo bent u altijd goed voorbereid en weet u precies waar u aan toe bent. Lees hier meer over in 'Mijn Xpert Clinics'.

Xpert Clinics Hand- en polszorg staat voor superspecialistische zorg op hand- en polsgebied. Wij kennen one-stop-shop spreekuren. Al tijdens het eerste bezoek worden het consult, de diagnostiek en (in de meeste gevallen) een start van de conservatieve behandeling gecombineerd aangeboden. Hierdoor hoeft u niet onnodig lang te wachten op de diagnose of de start van uw behandeling.

Om u de allerbeste zorg te kunnen bieden, is het voltallige team van de kliniek iedere dag bezig met het verbeteren van de zorgkwaliteit: van consult tot behandeling en van nazorg tot eindcontrole. Toch is er natuurlijk maar 1 ding dat echt telt: Uw tevredenheid! Lees de patiëntervaringen van mensen die u voorgingen.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak