Hand houdt blauwe bal vast

Organisatie

Zorg van hoge kwaliteit

Xpert Clinics Hand- en polszorg biedt zorg van hoge kwaliteit, met de snelheid en service van een zelfstandig behandelcentrum. Xpert Clinics Hand- en polszorg is in 2008 opgericht door handchirurgen Reinier Feitz en Thybout Moojen. Zij hebben zich beiden, na hun opleiding tot plastisch chirurg, gespecialiseerd in de hand- en polszorg.

Xpert Clinics Hand- en polszorg is opgezet met de gedachte dat, middels focus op handchirurgie, zorg altijd beter kan. De meerwaarde voor de patiënt ontstaat door het volledig inrichten van de zorgpaden op de zorgvraag van specifiek deze patiëntenpopulatie en de specialisatie op hand- en polszorg van de plastisch en orthopedisch chirurgen. Hierbij worden continu kleine verbeteringen in het proces doorgevoerd. Direct bij aanvang heeft Xpert Clinics Hand- en polszorg de handchirurgie verbreed naar handzorg door een nauwe samenwerking met Handtherapie Nederland. Door samenwerking in de keten kunnen wij patiënten verzekeren van de juiste zorg, op de juiste plaats, tegen de juiste kosten. Ook het feit dat wij vanaf het begin bij iedere patiënt uitkomsten van zorg zijn gaan meten maakt Xpert Clinics Hand- en polszorg uniek. Dit leest u terug in het Value-Based Health Care Rapport opgesteld door KPMG. We willen aantoonbaar betere zorg leveren en het idee was dit te realiseren door het gebruik van onze uitkomsten om te leren, te verbeteren en te vergelijken met anderen.  

We leveren zorg van hoge kwaliteit, we leiden mensen op en we investeren in wetenschappelijk onderzoek. Innovatie staat hoog op de agenda. We zoeken de samenwerking met collega zorgaanbieders en andere stakeholders.

Xpert Clinics Hand- en polszorg is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven. Klinieken uit deze groep houden elkaar scherp en hanteren strenge kwaliteitsnormen.

Bij Xpert Clinics Hand- en polszorg staat u centraal. Een goede ontvangst, een goede behandeling en een goed eindresultaat, dat is wat telt bij Xpert Clinics Hand- en polszorg! Graag willen wij u laten zien wat we voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak