Verwijzers

9.1
Zorgkaart Nederland

Onze patiënten geven Xpert Clinics Hand- en polszorg een 9.1 op basis van 2936 waarderingen

Xpert Clinics Hand- en polszorg biedt op verschillende locaties in heel Nederland gespecialiseerde en geïntegreerde zorg aan. Diagnose, behandeling en vervolgtraject sluiten hier naadloos op elkaar aan. Onze specialisten hebben een schat aan ervaring en kennis van behandelingen aan hand en pols, daarom verwijzen er jaarlijks meer dan 6000 huisartsen en andere medisch specialisten hun patiënten naar ons door.

Wij behandelen conservatief waar mogelijk en operatief indien nodig. 

Onze klinieken kennen korte wachttijden, zowel voor het eerste consult als voor het behandeltraject. 

Actuele wachttijden

Verwijzen

Voor het verwijzen van uw patiënt kunt u gebruikmaken van ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u uw verwijsbrief makkelijk en snel digitaal verzenden naar de verschillende vestigingen van Xpert Clinics Hand- en polszorg.

Intercollegiaal overleg

Wilt u een patiënt doorverwijzen voor een consult of overleggen met één van onze specialisten? Of wilt u een spoedgeval doorverwijzen? Maak dan gebruik van onze speciale verwijzers telefoon: 

088 778 52 18 

U kunt ook een email sturen naar info@verwijder-dit.xpertclinics.nl.

Xpert Clinics biedt ook excellente medische zorg op het gebied van orthopedie, handtherapie, oogzorg, ooglaseren, proctologie en revalidatiezorg

Geaccrediteerde nascholing

Xpert Clinics organiseert het hele jaar door gratis geaccrediteerde nascholingen voor huisartsen. De nascholingen worden gepresenteerd door onze specialisten in al onze vakgebieden (Orthopedie, Hand- en polszorg, Oogzorg en Proctologie) en worden zowel op locatie als online gegeven. 

Bekijk een actueel overzicht en meldt u eenvoudig aan via Medische Scholing.

medischescholing.nl

We voegen continu nieuwe nascholingen toe. Meldt u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Vestigingen

Xpert Clinics Hand- en polszorg heeft vestigingen, satellietvestigingen en poliklinieken.
Op onze vestigingen vinden naast de consulten, diagnostiek, therapie en controles ook alle (grotere) operaties plaats. Aan deze vestigingen zijn satellietvestingen verbonden. Dit zijn kleinere vestigingen met een behandelkamer waar (kleinere) ingrepen onder lokale verdoving plaatsvinden. Daarnaast bieden deze locaties natuurlijk de mogelijkheid voor consulten, diagnostiek, controles en therapie. Op de polikliniek vinden het consult, diagnostiek, de controles en de therapie plaats. De eventuele ingreep, klein of groot, zal plaatsvinden op de dichtstbijzijnde vestiging. Bekijk hier onze vestigingen.

Patiëntervaringen

Wij ontvangen patiënten in een kleinschalige, prettige omgeving. Er is tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en gezamenlijk overleg over het behandeltraject. Patiënten geven ons daarom uitstekende waarderingen op Zorgkaart Nederland.

Onze specialisten zien honderden patiënten per jaar, waardoor ze sneller de juiste diagnose kunnen stellen. Lees hier hoe onze patiënten onze zorg hebben ervaren. 

Verwijzen voor bedrijfsarts en/of verzuimmanager

Xpert Clinics Hand- en polszorg heeft vestigingen, satellietvestigingen en poliklinieken door heel Nederland. Onderzoek door Xpert@Work is op alle locaties mogelijk.

Meer over Xpert@Work

Vergoeding Handchirurgie

Alle medisch specialistische zorg bij Xpert Clinics Hand- en polszorg wordt door alle grote zorgverzekeraars volledig vergoed. Er is geen aparte toestemming nodig van de verzekeraar voor behandelingen in onze kliniek of door onze artsen. Zorgkosten worden direct bij de gecontracteerde zorgverzekeraars in rekening gebracht, zonder dat uw patiënt er omkijken naar heeft.

Vergoeding Handtherapie (fysiotherapie en ergotherapie)

Fysiotherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Een goede aanvullende verzekering waarin voldoende behandelingen fysiotherapie zijn opgenomen, is daarom aan te raden. Ergotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering met een maximum van 10 uur per jaar.

Goed om te weten: zorg door handchirurgen en handtherapeuten (fysiotherapeuten en ergotherapeuten) kent in Nederland twee verschillende financiële trajecten. Dit betekent dat zowel de handchirurg als handtherapeut kosten bij uw patiënt of de zorgverzekeraar in rekening kunnen brengen.

Meelopen in de kliniek

Bent u benieuwd hoe wij uw patiënt helpen, een behandeling uitvoeren of hoe een dag op onze kliniek eruit ziet? Op aanvraag kunt u een dag meelopen met één van onze artsen. Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen. Meldt u hier aan.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze nascholingen, meeloopdagen,
onderzoeken en andere relevante zaken? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Aanmelden

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak