Amsterdam

Amsterdam

Laarderhoogtweg 12
1101 EA Amsterdam

Welkom bij onze hoofdvestiging Amsterdam

Op deze vestiging Amsterdam vindt naast de consulten, diagnostiek, therapie en controles ook alle (grotere) operaties plaats.
Aan deze vestiging zijn satellietvestingen verbonden. Dit zijn kleinere vestigingen met een behandelkamer waar (kleinere) ingrepen onder lokale verdoving plaatsvinden en bieden de mogelijkheid voor consulten, diagnostiek, controles en therapie.
Op de bijbehorende poliklinieken regio Amsterdam vindt het consult, diagnostiek, de controles en de therapie plaats. De eventuele ingreep, klein of groot, zal plaatsvinden op deze hoofdvestiging Amsterdam.

Voortdurend kijken we naar ons proces en hoe we het kunnen verbeteren, hoe het beter en vriendelijker kan voor u als patiënt. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te zorgen dat uw verblijf binnen onze kliniek goed verloopt. Wij willen er alles aan doen om de zorg voor u slimmer, beter en vriendelijker te maken. 

Parkeren

Deze locatie is goed bereikbaar aan de ring van Amsterdam, vlakbij IKEA. 
Xpert Clinics Amsterdam biedt gratis parkeergelegenheid voor en naast de kliniek. Tevens zijn er oplaadmogelijkheden voor elektrische auto's.

Faciliteiten

In onze wachtruimte kunt u gebruik maken van wifi.
Vestiging Amsterdam is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak