Haarlem

Haarlem

Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem

Welkom bij satellietvestiging Haarlem

Welkom in onze satellietvestiging in Haarlem. Hier worden de consultgesprekken, de therapie, de controles en de kleinere behandelingen onder lokale verdoving uitgevoerd. Een eventuele ingreep aan uw pols of hand zal plaatsvinden op de dichtstbijzijnde vestiging in Amsterdam. Deze locatie is goed bereikbaar aan de ring van Amsterdam, bij de IKEA. Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid. Met ons team van artsen en handtherapeuten willen wij u de beste zorg leveren in een prettige omgeving.

Xpert Clinics Hand- en polszorg is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven. Equipe Zorgbedrijven is een dynamisch, slagvaardig bedrijf waarbij de cliënt centraal staat. Voortdurend kijken we naar ons proces en hoe we het kunnen verbeteren, hoe het beter en vriendelijker kan voor u als patiënt. Wat we vandaag bedenken, passen we morgen toe om uw verblijf aangenamer te maken.

Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te zorgen dat uw verblijf binnen onze kliniek goed verloopt. Mocht u onverhoopt niet helemaal tevreden zijn over onze service, laat het ons weten. Wij willen er alles aan doen om de zorg voor u slimmer, beter en vriendelijker te maken.

Fax: 088-7785359

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake