Utrecht

Utrecht

Papendorpseweg 75-79
3528 BJ Utrecht

Welkom bij onze polikliniek Utrecht

Op de polikliniek Utrecht vindt het consult, diagnostiek, de controles en de therapie plaats.
Een eventuele ingreep, klein of groot, zal plaatsvinden op onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam.

Voortdurend kijken we naar ons proces en hoe we het kunnen verbeteren, hoe het beter en vriendelijker kan voor u als patiënt. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te zorgen dat uw verblijf binnen onze kliniek goed verloopt. Wij willen er alles aan doen om de zorg voor u slimmer, beter en vriendelijker te maken. 

Parkeren

Parkeren

Deze vestiging van Xpert Clinics Hand- en polszorg biedt gratis parkeergelegenheid. Wij hebben een gering aantal parkeerplaatsen, welke zijn aangegeven op bovenstaande plattegrond. De parkeerplaatsen zijn ter plekke ook aangeduid met een bordje met het Xpert Clincs / Xpert Handtherapie logo.

Een alternatieve parkeermogelijkheid vindt u bij Secoya aan de Papendorpseweg 91-99, 3528 BJ Utrecht. 

Parkeren voor fietsers

Bij deze vestiging van Xpert Clinics Hand- en polszorg is er een aangewezen plek voor uw fiets. Deze fietsenstalling vindt u onder het pand, links van de hoofdingang (op de plattegrond aangegeven als ‘P Fiets'). 

Toegang

U bereikt het gebouw middels de slagboom en vervolgens door de draaideur bij de hoofdingang. Indien de receptie op de begane grond niet meer aanwezig is, kunt u aanbellen bij zowel de slagboom als bij de hoofdingang. De deur links van de draaideur zal dan op afstand voor u geopend worden.

Faciliteiten

In onze wachtruimte kunt u gebruik maken van wifi.
Vestiging Utrecht is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak