Velp

Velp

Middellaan 8a
6881 RP Velp

Welkom bij onze hoofdvestiging Velp

Op deze vestiging Velp (nabij Arnhem) vindt naast de consulten, diagnostiek, therapie en controles ook alle (grotere) operaties plaats.
Aan deze vestiging zijn satellietvestingen verbonden. Dit zijn kleinere vestigingen met een behandelkamer waar (kleinere) ingrepen onder lokale verdoving plaatsvinden en bieden de mogelijkheid voor consulten, diagnostiek, controles en therapie.
Op de bijbehorende poliklinieken regio Velp vindt het consult, diagnostiek, de controles en de therapie plaats. De eventuele ingreep, klein of groot, zal plaatsvinden op deze hoofdvestiging Velp.

Voortdurend kijken we naar ons proces en hoe we het kunnen verbeteren, hoe het beter en vriendelijker kan voor u als patiënt. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te zorgen dat uw verblijf binnen onze kliniek goed verloopt. Wij willen er alles aan doen om de zorg voor u slimmer, beter en vriendelijker te maken. 

Fax: 088-7785339

Parkeren

Xpert Clinics biedt voldoende gratis parkeerruimte rondom de kliniek.

De entree van Xpert Clinics is te vinden in het bijgebouw gelegen aan de kleinere parkeerplaats. (NIET in het grijze gebouw)

Faciliteiten

In onze wachtruimte kunt u gebruik maken van wifi.
Vestiging Velp is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak