3 nieuwe handchirurgen versterken het team van Xpert Clinic

3 nieuwe handchirurgen versterken het team van Xpert Clinic

1 oktober begint Arjen Blomme bij locatie Enschede. Drs. Arjen Blomme (1982) studeerde medicijnen aan de Universiteit van Utrecht. Hierna specialiseerde hij zich in plastische en hand- en polschirurgie aan het Diakonessenziekenhuis in Utrecht en Zeist, de Isala klinieken in Zwolle, het Sint Lucas Andreas ziekenhuis in Amsterdam en het Universitair Medisch Centrum in Groningen.

Drs. Hans de Schipper (1976) studeerde Nederlands recht en geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2012 startte hij zijn opleiding tot plastisch chirurg in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, waar hij zich toelegde op de hand- en polschirurgie en reconstructieve technieken. Hij behaalde na deze specialisatie zowel het European Board of Plastic Surgery examen (EPOBRAS) als het European Board of Hand Surgery (FESSH). Hij werkte vijf jaar in het Amphia ziekenhuis in Breda waar hij zich steeds meer toelegde op de hand- en polschirurgie omdat hij alle facetten van functionele anatomie en technische vaardigheden een uitdagend vakgebied vindt die tot groot resultaat bij patiënten kunnen leiden. Hans zal vanaf 1 oktober aangesloten zijn bij Xpert Clinic Eindhoven, om naast zijn werk in het Maxima Medisch Centrum, zich volledig aan de hand- en polschirurgie te wijden.

Jeroen van Uchelen begint per 1 november bij Xpert Clinic Velp en zal daarnaast te vinden zijn op de nieuwe locaties Apeldoorn en Lelystad. Jeroen van Uchelen (1974) studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht (1992). Al vroeg tijdens zijn studie startte hij met wetenschappelijk onderzoek op de afdeling Plastische chirurgie van het UMCU (Universitair Medisch Centrum Utrecht). In 2001 startte hij met zijn opleiding tot plastisch chirurg. Na het behalen van het Europees examen in oktober 2007 in Madrid, werd hij European Board Certified Plastic Surgeon. Sinds december 2007 was hij werkzaam als plastisch-, reconstructief- en handchirurg in het Isala ziekenhuis te Zwolle. Sindsdien is hij zich verder gaan specialiseren in de hand- en polschirurgie. In 2010 werd het Europees Hand Chirurgisch Examen in Boekarest met succes afgelegd en in 2011 werd hij fellow van the European Wristarthroscopy Society. Tevens was hij secretaris bij de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (2009-2014).Naast zijn werk behaalt hij veel plezier uit het geven van onderwijs aan specialisten in opleiding (bijvoorbeeld de Dutch Wrist Arthroscopy Course in Rotterdam of de Tulp Wrist Course in Utrecht).

Wij wensen hen alle drie veel succes en werkplezier toe!

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak