Als u uw handen niet meer kunt gebruiken, zijn wij er Xtra voor u

Als u uw handen niet meer kunt gebruiken, zijn wij er Xtra voor u

Uw werk, uw hobby’s, uw sociale leven. Het ligt allemaal stil als u uw handen niet kunt gebruiken. Voor de meesten van ons lijken deze problemen ver weg, maar jaarlijks zijn er veel mensen die met dit vooruitzicht moeten leven. Omdat ze ineens een chronisch probleem aan hun hand of pols hebben, zoals bijvoorbeeld een carpaal tunnel syndroom. Daarbij tintelen de vingers en kunt u ze minder goed bewegen.

Ook slijtage aan gewrichten of dikker wordend bindweefsel kunnen uw bewegingsvrijheid aantasten. En pijn doen. Iedere dag weer. Wilt u weten welke chronische problemen aan de handen en polsen kunnen optreden? Klik dan hier voor een overzicht.

Een andere categorie klachten ontstaat door ongelukken. Onze handen en polsen zijn ingewikkelde en gevoelige instrumenten. Breuken en kneuzingen kunnen vervelende gevolgen hebben op andere plekken. Zo kan een verkeerd herstelde polsbreuk een carpaal tunnel syndroom veroorzaken omdat zenuwen bekneld raken. Bij een ongeluk is het belangrijk om snel een goede diagnose en behandeling te krijgen. Zo voorkomt u andere problemen. Vraag daarom na een ongeluk waarbij uw handen en/of polsen beschadigd zijn geraakt, altijd advies aan uw huisarts.

Bij beide soorten problemen helpen wij u Xtra vakkundig. Bij voorkeur met therapie, maar als het nodig is met een ingreep. Hand en polsproblemen zijn onze specialisatie. Wij zijn Xpert Clinics Hand- & Polszorg, een focuskliniek. Dat betekent dat we alleen problemen aan hand en pols behandelen. Die focus zorgt ervoor dat we daar erg goed in zijn en steeds beter in worden. Zo helpen we veel mensen die langskomen voor een second of zelfs third opinion. Vaak met een goed herstel als resultaat.

Uit ervaring weten wij hoe belangrijk onze handen voor ons zijn, en daarom zijn wij er Xtra voor u. 

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak