Equipe Zorgbedrijven opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Equipe Zorgbedrijven opent nieuwe vestiging in Rotterdam

“Na 15 jaar waren we op de locatie aan de Jan Leentvaarlaan volledig uit ons jasje gegroeid,” zegt Jaco Donselaar, managing director bij Equipe Zorgbedrijven. “In het oude pand liepen we letterlijk tegen de grenzen van de ruimte aan. Met de nieuwe behandellocatie bieden we onze patiënten state of the art faciliteiten. Hier kunnen we mensen in een vriendelijke setting ontvangen en meer persoonlijke aandacht geven.”

OK-complex

Voor de nieuwe vestiging werd het pand aan de K.P. van der Mandelelaan 10 gedurende een jaar intensief verbouwd. Regiomanager Arthur Bruijnincx: “Het bestaande pand moest worden getransformeerd tot een kliniek en voldoen aan de allernieuwste eisen. Het OK-complex is daarom als nieuwbouw tegen het pand geplaatst. De verkoever is in omvang verruimd, waardoor we patiënten na de operatie meer privacy kunnen bieden. We hebben de nieuwe kliniek in dezelfde lijn vormgegeven als de andere hoofdlocaties in Amsterdam en Eindhoven. Patiënten komen nu een warme, prettige omgeving binnen die van alle gemakken is voorzien.”

Gespecialiseerde klinieken

Op de nieuwe locatie zullen drie gespecialiseerde klinieken van Equipe Zorgbedrijven onderdak vinden. Bij Velthuis kliniek kunnen patiënten terecht voor alle cosmetische ingrepen. Helder kliniek biedt totaalconcepten voor de behandeling van spataderen en anale aandoeningen. Xpert Clinic is gespecialiseerd in hand- en polszorg en biedt verzekerde zorg bij alle voorkomende hand- en polsproblemen. Ook Handtherapie Nederland, met handtherapeuten die nauw samenwerken met de artsen van Xpert Clinic, zal op de nieuwe locatie te vinden zijn. 

One stop shop

Jak Dekker, algemeen directeur van Equipe Zorgbedrijven is blij met de verhuizing. “We zetten in Rotterdam een goed geoutilleerde kliniek neer waarbij we de patiënten zo efficiënt en patiëntvriendelijk mogelijk ontvangen. Ik ben ook blij dat we alles weer onder één dak hebben, inclusief de handtherapie. Het one stop shop principe zorgt ervoor dat we elke patiënt de juiste zorg op de juiste plek kunnen bieden.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak