Snel geholpen bij winterse spoedgevallen

Snel geholpen bij winterse spoedgevallen

Snel geholpen bij winterse spoedgevallen

De term ‘sneeuw- en ijspret’ is bij iedereen bekend. Maar winterse omstandigheden zorgen niet alleen voor veel plezier. Ook botbreuken, spierscheuringen, schade aan gewrichtsbanden en andere blessures horen bij de gladde wegen, ijzige pistes en verradelijke weers-omstandigheden. In de behandelcentra van Xpert Clinics wordt u snel geholpen.

Het laatste wat u wilt als u pijn heeft na een val door gladheid, een ski-ongeval of een glijpartij op de schaatsbaan, is wachten. Bovendien kan het uitstellen van een behandeling in sommige gevallen leiden tot vererging van de klacht of zelfs meer schade. Xpert Clinics is een groep zelfstandige behandelcentra waar snel handelen hoog in het vaandel staat. Onze zorgteams zijn volledig gespecialiseerd en ingericht op specifieke klachten, waardoor ze u efficient en snel kunnen helpen om van uw blessure te herstellen.

Snel terecht, snel herstel
Met een verwijzing van uw huisarts maakt u eenvoudig een afspraak bij Xpert Clinics. Vaak kunt u binnen enkele dagen al terecht voor de eerste consultafspraak waarbij een specialist u onderzoekt en een diagnose stelt. Tijdens dit gesprek bespreekt hij ook direct de mogelijke behandelingen. Op basis van uw situatie, klacht en wensen stelt u samen een persoonlijk behandelplan op. Dit kan een operatie zijn, maar ook fysiotherapie, injecties, een spalk of andere behandeling. Eventueel worden aanvullende onderzoeken zoals echo’s of rontgenfoto’s meteen ingepland en wordt u direct voorgesteld aan een therapeut van Xpert Clinics die uw herstel en revalidatie gaat begeleiden. 

Vervolgens hoeft u niet wekenlang te wachten tot uw behandeling daadwerkelijk start. Hoe sneller we beginnen, hoe beter het herstel. Ondertussen houden we korte lijntjes met uw huisarts en is de handtherapeut of fysiotherapeut voor de revalidatie al op de hoogte, want deze is onderdeel van ons team. 

Maak een afspraak
Leest u dit artikel terwijl u met een hand- of polsblessure kampt, waarbij u vindt dat u onnodig aan het wachten bent? Neem dan contact op met ons informatiecentrum. Zij helpen u met al uw vragen, zoeken de snelst beschikbare Xpert Clinics vestiging bij u in de buurt en plannen voor u een consult bij onze specialist.

Neem contact op

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak