Xpert Clinic 4x ‘als beste beoordeeld’ door Elsevier

Xpert Clinic 4x ‘als beste beoordeeld’ door Elsevier

In het onderzoek ‘Beste klinieken van Nederland 2019’ van Elsevier Weekblad komt Xpert Clinic uitstekend uit de bus. Bij de 9 handklinieken die de hoogste score behaalden, wordt Xpert Clinic maar liefst 6 keer vermeld. De vestigingen in Eindhoven, Enschede, Hilversum en Rotterdam behaalden de maximale eindscore en kregen het predicaat ‘Als beste beoordeeld’.

ZKN staat voor kwaliteit

Elsevier Weekblad vergelijkt elk jaar een groot aantal particuliere klinieken in Nederland op kwaliteit. Daarbij wordt gekeken naar de organisatie van de zorg rondom de patiënt en het proces rondom de behandeling zelf. Uit het onderzoek van Elsevier blijkt dat het absoluut de moeite loont om voor een kliniek mét ZKN-keurmerk te kiezen: beduidend meer ZKN-klinieken behaalden de maximale score. Uiteraard hebben ook alle Xpert Clinics dit ZKN-keurmerk.

Specialisatie

Xpert Clinic is trots op deze mooie beoordeling van Elsevier. “Door focus, specialisatie en samenwerking in een multidisciplinair team kunnen we hoogwaardige hand- en polszorg aanbieden aan alle patiënten in Nederland. We zien deze beoordeling als een bevestiging van de kwaliteit die wij leveren,” aldus Marieke Bernaards, businessline manager van Xpert Clinic.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak