Xpert Clinic scoort hoog in kliniekenonderzoek Elsevier
Behandeltraject

Xpert Clinic scoort hoog in kliniekenonderzoek Elsevier

Elsevier Weekblad heeft 231 zelfstandige klinieken in Nederland vergeleken op kwaliteit. Xpert Clinic komt op het gebied van hand- en polschirurgie overtuigend als beste uit de bus. In de top van beste klinieken voor de behandeling van carpaal tunnel syndroom staan zowel Xpert Clinic Den Haag, Xpert Clinic Venlo en Xpert Clinic Zeist.

De klinieken werden beoordeeld op de organisatie van de zorg en in de uitvoering van de ingreep.
Op beide criteria behoren, volgens de bevindingen van Elsevier, alle Xpert klinieken bij de top. De uitkomst van de behandeling werd niet meegenomen in dit onderzoek. Maar het artikel vermeldt wel dat Equipe Zorgbedrijven, waartoe Xpert Clinic behoort, ‘werk maakt van een eigen, openlijke kwaliteitsmeting, inclusief ervaringen en oordelen van de patiënt.’

Xpert Clinic is trots op deze mooie beoordeling van Elsevier. Wij zien hierin een bevestiging dat de kwaliteit van onze zorg van hoog niveau is, en dat de permanente investeringen in o.a. ons personeel, faciliteiten maar ook onderzoek hieraan bijdragen. We blijven er ook in de toekomst aan werken om onze gespecialiseerde hand- en polszorg waar mogelijk nog slimmer, beter en vriendelijker te maken.

Perbericht Zelfstandige Klinieken Nederland

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak