Ervaring
De SL-Leasie van topvolleyballer Mathijs Mast

De SL-Leasie van topvolleyballer Mathijs Mast

"Ik kan weer pijnvrij sporten en ook in het dagelijks leven ervaar ik helemaal geen pijn meer."

Tijdens de kijkoperatie werd duidelijk dat een bandje in mijn pols (SL-Leasie) was afgescheurd

"Gedurende afgelopen volleybalseizoen in Italië kreeg ik steeds meer last van mijn rechter pols. Bij terugkomst in Nederland bracht ik op advies van een vriendin een bezoek aan de Xpert Clinics Hand- en polszorg.

Tijdens de, op zeer korte termijn ingeplande, kijkoperatie werd duidelijk dat een bandje in mijn pols (SL-Leasie) was afgescheurd. Nog geen maand later kon ik opnieuw onder het mes om het probleem te laten verhelpen (Brunelli-plastiek).

Drie weken na de operatie ben ik van start gegaan met de revalidatie, gemiddeld 2 á 3 keer per week. Samen met handtherapeut Paul Zagt ben ik aan de slag gegaan om de pols weer flexibel en sterk te krijgen. Het inlevingsvermogen van de therapeut in combinatie met alle verschillende oefenmethodes heb ik hierbij als zeer prettig ervaren.

Ik kan weer pijnvrij sporten

Nu, circa 6 maanden na de operatie, ben ik bijna weer op mijn oude niveau qua kracht en kan ik goed leven met de beperkte flexibiliteit.

Zeer positief en enthousiast ben ik over de manier waarop je bij de Xpert Clinics Hand- en polszorg geïnformeerd wordt, de uitleg voor en ook tijdens de operaties en het tijdsbestek waarin alles heeft plaatsgevonden. Als topsporter wil je namelijk niets liever dan zo snel mogelijk weer fit zijn.

Bovenal ben ik natuurlijk het meest content met het resultaat. Ik kan weer pijnvrij sporten en ook in het dagelijks leven ervaar ik helemaal geen pijn meer."

Mathijs Mast
Nederlands Volleybal Team

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak