Ervaring
Het Carpaal Tunnel Syndroom van mevrouw Verschuren

Het Carpaal Tunnel Syndroom van mevrouw Verschuren

"Hier word je echt veel menselijker behandeld."

Pijn door Carpaal Tunnel Syndroom

Mevr. Verschuren (53): “Ik had last van een Carpaal Tunnel Syndroom in mijn rechterpols. Daarvoor ben ik in het ziekenhuis geopereerd, maar dat is niet helemaal goed gegaan. Mijn hand werd helemaal dik en de wond stond open. Een neef van mij zei: waarom ga je niet naar Xpert Clinics? Ik heb gebeld en ik kon twee dagen later al terecht in Rotterdam. De wond is daar schoongemaakt en ik kreeg gelijk een handschoen aan vanwege het vocht dat in mijn hand zat. Na twee weken kon ik mijn hand weer bewegen, wat een opluchting.

Injectie in de pols

Helaas heb ik nu links ook pijnklachten vanwege Carpaal Tunnel Syndroom. Ik kan nog geen boodschappentasje meer vasthouden. Bijna twee jaar geleden heb ik daar een prik voor gekregen en 3 weken geleden weer. Drs. Dirk-Jan van der Avoort vertelde er wel meteen bij dat dit de laatste keer was dat er een prik gezet kon worden. Binnenkort moet ik dus ook aan de linkerpols geopereerd worden. Ik hoef er niet over na te denken waar ik dat zal laten doen!

Geen lange wachttijden

Het fijne van Xpert Clinics is dat je geen weken hoeft te wachten als je belt. Je kunt gelijk terecht als er iets gedaan moet worden, dat vind ik fijn. De artsen zijn er ook leuk, de laatste keer heb ik gewoon een lolletje gemaakt. De arts vroeg ook wat ik zelf graag wilde, dat voelt veel fijner en veel persoonlijker. In het ziekenhuis ben je nummer honderd-zoveel, na twee minuten sta je weer buiten. Hier word je echt veel menselijker behandeld.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak