Handchirurg

Drs. Hans Temming

Drs. Hans Temming
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Temming, J.F.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Omdat elke patiënt anders is, streef ik ernaar om maatwerk te leveren. Je probeert een patiënt te helpen door allereerst de goede diagnose te stellen.”

"De hand en pols lijken een klein deelgebied van de chirurgie maar door de complexe samenhang van zenuwen, pezen en botstructuren is dit deelgebied erg interessant. Een klein probleem kan al verstrekkende gevolgen hebben voor de functie van hand en pols én voor de patiënt die dan letterlijk 'onthand' is.
Op mijn spreekuur kwam onlangs een oudere dame die na een eerdere val al bijna een jaar pijn had van de pols en met name de duim. Ze kon haar hand niet meer gebruiken wat haar dagelijks leven beïnvloedde. Andere artsen konden geen breuk ontdekken en ze werd verder niet behandeld. Bij nader inzien bleek het te gaan om een slijtage van het gewricht van de duimbasis die door de val en immobilisatie met gips op was gaan spelen. Na mijn behandeling waarbij het versleten gewrichtje werd verwijderd was deze mevrouw mij erg dankbaar; ze kon haar hand weer zonder pijn gebruiken, inclusief haar grootste hobby: handwerken."

Hans Temming (1969) studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna specialiseerde hij zich als plastisch chirurg en legde hij zich met name toe op hand- en polschirurgie. In 2013 behaalde hij het Europees Hand Examen (FESSH) en werd hij geregistreerd als European Board Certified Hand Surgeon. drs Temming is lid van de NVPC en NVvH.

  • BIG nummer
    19045719701
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak