Handchirurg

Drs. Kees IJsselstein

Drs. Kees IJsselstein
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
IJsselstein, C.B. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Handen en polsen zijn enorm belangrijk voor ons dagelijks functioneren. Je merkt dit vaak pas als er klachten ontstaan.”

"Bij Xpert Clinics heerst een absolute focus op hand- en polszorg, van conservatieve tot operatieve zorg. Door een unieke samenwerking, data en kennisuitwisseling brengen we met een grote groep dedicated handchirurgen deze zorg iedere keer weer naar een hoger level.
Hand- en polschirurgie is mijn specialisatie. Het is een interessant gebied met zoveel structuren in een relatief klein gebied van het menselijk lichaam. Handen en polsen zijn enorm belangrijk voor ons dagelijks functioneren. Je merkt dit vaak pas als er klachten ontstaan.
Het herstellen van deze functies en het wegnemen van pijnklachten, waardoor weer normaal dagelijks functioneren mogelijk is, is mijn streven. Ook hierin is de samenwerking tussen patiënt en arts essentieel.
Ooit zag ik een jonge man op mijn spreekuur met onbegrepen pijnklachten in de hand met prikkeling van de nervus medianus. Tijdens de  operatie bleek er sprake te zijn van een anatomische variant waarbij de zenuw ter hoogte van de onderarm was gespleten in de lengterichting en hier liep een spiervariant doorheen. Dit spiertje, wat geen echte functie had trok telkens aan de zenuw waardoor de klachten veroorzaakt werden. Na doornemen van dit spiertje waren de klachten direct verdwenen. In eerste instantie een lastige cases maar met een relatief makkelijke oplossing."

Drs. Kees IJsselstein volgde zijn opleiding Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna rondde hij Algemene Chirurgie af in het Zuiderziekenhuis Rotterdam en specialiseerde zich vervolgens tot plastisch chirurg in het Erasmus MC Rotterdam. Drs. IJsselstein is sinds juni 2022 werkzaam bij Xpert Clinics.

  • BIG nummer
    89041335701
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak