Handchirurg

Drs. Martijn van Onna

Drs. Martijn van Onna
“.Het teruggeven van functies die verloren leken kan een levensveranderende impact hebben op onze patiënten.”
Locaties

"Als plastisch chirurg ben ik breed opgeleid in alle aspecten van de reconstructieve-, cosmetische- en hand- en polschirurgie. Hoewel alle onderdelen van de plastische chirurgie tot doel hebben vorm en/of functie te herstellen is juist dit functieherstel zo belangrijk voor de hand- en polspatiënten."

Omdat er binnen een focuskliniek zoals Xpert Clinics Hand- en polszorg ruimte is voor verregaande specialisatie kunnen we patiënten met complexe problemen beter en sneller helpen. Ook de handfysiotherapeuten en ergotherapeuten, welke binnen de handchirurgie enorm belangrijk zijn voor onder andere de revalidatie, maken integraal onderdeel uit van onze kliniek.

Binnen ons vak is het teruggeven van vorm en/of functie het primaire doel van de behandeling. Binnen de handchirurgie is dit functieherstel vaak heel duidelijk te zien tijdens de nabehandeling maar belangrijker nog zijn de zaken die dit functieherstel met zich meebrengen voor de patiënt: verloren gewaande hobby’s worden weer opgepakt, arbeidsparticipatie is weer mogelijk of een nieuwe opleiding kan gestart worden. Het bereiken van deze patiëntspecifieke doelen binnen een omgeving van topzorg vind ik het allerbelangrijkste.
Voor mij is elke patiënt en diens verhaal bijzonder. De impact die wij als chirurgen kunnen maken op de handfunctie en daarmee het algeheel welbevinden van onze patiënten is enorm. Prachtige voorbeelden zijn patiënten welke niet meer meedoen in de maatschappij door functieverlies van de hand maar in de periode na de operatie met een opgeheven hoofd en een glimlach vertellen hoe zij hun baan, sport of andere hobby weer hebben opgestart."

  • BIG nummer
    29918948401
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak