Handchirurg

Drs. Robbert Strijbosch

Drs. Robbert Strijbosch
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Strijbosch, R.A.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“"De functie van de hand is voor iedereen van groot belang. Als je iemand hierbij kan helpen kan dat een wereld van verschil maken en dit geeft veel voldoening."”
Locaties

“Handchirurgie is mijn passie. Xpert Clincs heeft de reputatie kwalitatief goede handzorg te leveren en is een inspirerende omgeving waarin wij als chirurgen veel van elkaar kunnen leren.
Er vindt een verschuiving van zorg plaats waarbij bepaalde electieve zorg niet altijd meer in het ziekenhuis hoeft plaats te vinden. De hand/pols chirurgie bij Xpert Clinics is hier bij uitstek een goed voorbeeld van.
Ik heb mijn Europese certificering (FESSH) behaald en ik besteed binnen mijn huidige dienstbetrekking in het ziekenhuis naar schatting meer dan de helft van mijn tijd aan handchirurgie. De ingenieuze anatomie en complexe functie van de hand fascineren mij.
De functie van de hand is voor iedereen van groot belang. Als je iemand hierbij kan helpen kan dat een wereld van verschil maken en dit geeft veel voldoening.
Functieherstel is het doel. Of dit nu is door herstel van de anatomie, wegnemen van pijn of een goede conservatieve behandeling.
Ook eerlijke en duidelijke voorlichting vind ik belangrijk.”

Drs. Robbert Strijbosch volgde de opleiding Geneeskunde, had een onderzoeksperiode in Boston, deed 4 jaar Algemene Chirurgie en 4 jaar Plastische Chirurgie (2000-2018). Binnen zijn opleiding plastische chirurgie heeft hij een differentiatie hand/pols chirurgie gedaan waarvoor hij onder andere een Fellowship in Kaapstad heeft gevolgd. De Europese FESSH certificering voor de hand/pols chirurgie was de laatste belangrijke stap in zijn specialisatie.

  • BIG nummer
    09911302801
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak