Ervaring
De Brunelli plastiek van dhr. Van Kempen

De Brunelli plastiek van dhr. Van Kempen

"De artsen konden niets vinden, maar dr. Jeroen Smit zag het direct."

Bewegen deed heel veel pijn

Dhr. Van Kempen (49): “Vorig jaar april moest ik op mijn werk en stalen ring van een machine halen. Zo’n ding weegt een paar honderd kilo. Normaal lukt me dat in een paar minuten maar toen ben ik drie uur bezig geweest met een zware hamer. Aan het eind voelde ik twee tikken in mijn pols - en toen was het klaar. Ik kreeg ernstige klachten. Er zat een vervelende klik in mijn pols en bewegen deed heel veel pijn. De huisarts stuurde me naar het ziekenhuis en daar ben ik door twee plastisch chirurgen vier maanden aan het lijntje gehouden. Ze hebben foto’s, een video en een MRI gemaakt, maar ze wisten niet wat er aan de hand was.

De verzekering was akkoord, ik kon na een week al komen

Ik was het wachten beu en ben teruggegaan naar de huisarts om een second opinion aan te vragen. Via internet had ik Xpert Clinics gevonden, daar wilde ik naar toe. De verzekering was akkoord dus heb ik afspraak gemaakt.
Ik kon na een week al komen. Dr. Jeroen Smit maakte ter plekke een foto en zei: ik zie het al. Ongelooflijk: vier maanden konden de artsen niets vinden en hij zag het direct. Er zaten een paar botjes verkeerd, waarschijnlijk als gevolg van een trauma van jaren geleden. 25 september heb ik een scopie gehad in Rotterdam en op 4 december is een Brunelli plastiek uitgevoerd. De operatie was supergezellig, muziekje erbij, leuk gekletst met Jeroen. Toen het gips eraf mocht was de pijn weg. Niet te geloven: ik heb zo lang lopen tobben en nu was het gewoon over. Je moest eens weten hoe blij ik was…

Ik heb geen beperkingen meer

Na de operatie ben ik in Breda geweest voor de hand- en ergotherapie. Het zijn allemaal schatten van mensen daar. Ik ben nog niet klaar, dus ik mag nog niet alles doen. Maar ik heb geen beperkingen meer. Begin maart mag ik weer op therapeutische basis aan het werk. Maar mijn belangrijkste drijfveer was toch mijn hobby. Ik heb Jeroen gevraagd: help me alsjeblieft, zodat ik straks weer kan motorrijden. Het mag nu nog niet, maar dat ik dat straks weer kan, dat is fantastisch. Voortaan sla ik het ziekenhuis over en ga ik meteen naar een echte specialist. Voor Xpert Clinics heb ik niets dan lof.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak