Handchirurg

Dr. Jeroen Smit

Dr. Jeroen Smit
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Smit, J.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Een op maat gemaakte behandeling waarbij vooraf goed de verschillende opties worden besproken inclusief de voor- en nadelen, dat is essentieel!”

“In een zelfstandig behandelcentrum zoals Xpert Clinics Hand- en polszorg kun je beter zorg op maat leveren. Omdat je je volledig richt op de handchirurgie herken je gemakkelijker ook de minder vaak voorkomende problemen. Doordat het een kleine organisatie is en er een goede samenwerking is met de handtherapeuten, is het gemakkelijker om, daar waar de behandeling anders verloopt dan gepland, aanpassingen te maken door onderling te overleggen. Ook de metingen die vooraf aan een operatie en naderhand worden gedaan helpen met het optimaliseren van de behandeling.
Ik streef ernaar dat mijn patiënt tevreden de deur uit gaat. Dit hoop ik te bereiken door zijn of haar klacht zo goed mogelijk in kaart te brengen en een op maat gemaakte behandeling aan te bieden. Een behandeling waarbij vooraf goed de verschillende opties worden besproken inclusief de voor- en nadelen hiervan en waarbij tevens oog is voor de wensen van de patiënt.
Er zijn meerdere patiënten die me bij zullen blijven, ieder met hun eigen verhaal.
Een daarvan was een jongeman die zijn duim had gebroken tijdens een rondreis op zijn fiets door Oost Europa. Dit had hij niet direct laten behandelen en tegen de tijd dat hij door een arts gezien werd was het bot verkeerd aan elkaar gegroeid en kon hij zijn duim niet meer bewegen. Ik heb met hem de verschillende opties besproken waarbij we uitkwamen op een operatie met als doel het gewricht weer te laten bewegen. Door middel van de operatie en een goede nabehandeling via de handtherapeut is de functie in zijn duimgewricht en daarmee zijn hand nu weer zo goed als normaal.”

Dr. Jeroen Smit (1981) rondde in 2006 zijn opleiding Geneeskunde succesvol af en vervolgde zijn opleidings- en ervaringstraject tot plastisch chirurg in binnen- en buitenland. Van 2017 tot juni 2018 verbleef hij in Perth, Australië. Hier was hij Fellow International Plastic en Reconstructive Surgery in het Sir Charles Gairdner Hospital. Daarnaast behaalde hij in 2018 zijn FESSH diploma (European Board of Hand Surgery). Dr. Smit is sinds juni 2018 werkzaam als handchirurg van Xpert Clinics Hand- en polszorg.

  • BIG nummer
    89066586101
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak