Ervaring
De behandeling van mevrouw Nijhof

De behandeling van mevrouw Nijhof

"Dat ik weer naar dr. Thybout Moojen zou gaan, stond voor mij vast."

ik kon geen potje open krijgen

Mevr. Nijhof (68): “Vier jaar gelden heeft dr. Thybout Moojen me geopereerd voor duimbasisartrose aan de rechterhand. Dat traject was destijds zwaar: pech achtervolgde mij door ontstoken hechtingen, veel vocht in vingers en hand alsmede veel bindweefsel. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen.
Twee jaar geleden werd ook links de diagnose duimbasisartrose gesteld. Ik heb een tijdje ’s nachts een spalk gedragen, maar op een gegeven moment ging het echt niet meer. Ik kon geen pot open krijgen, liet dingen vallen en de pijn begon op te spelen. Dan weet je: er moet nu iets gebeuren. Ik moest wel wat moed verzamelen om een afspraak te maken, maar dat ik weer naar dr. Moojen zou gaan stond vast, daar heb ik geen moment over getwijfeld. Ik was heel tevreden over die eerste ervaring en had enorm veel vertrouwen in zijn deskundigheid. Hij neemt de tijd voor je en luistert goed waardoor je samen een plan kunt maken. Je legt als patiënt letterlijk en figuurlijk je lot in zijn handen en dat durf ik bij hem.

Precies volgens het boekje

Een week na het consult kon ik al worden geopereerd. Gelukkig is het deze keer precies volgens het boekje gegaan. Thybout heeft net als vorige keer een Weilby Sling gemaakt, waarbij het versleten botje is verwijderd en een pees is gebruikt om het gewricht stabiel te maken. Toen ik van operatietafel afkwam, zei Thybout al dat de operatie goed was gegaan en dat mijn pols heel soepel was. We zijn nu drie weken verder en mijn pols zit nu al op een gradenboog die redelijk naar het normale gaat. Fijn om te merken dat dit ook kan.

Prachtige kliniek

De vorige keer ben ik in Hilversum geopereerd, dit keer in Amsterdam. Dat was echt een ervaring, een hartelijke ontvangst in een prachtige kliniek. Ik werd op mijn gemak gesteld en de operatie zelf verliep heel ontspannen. Superblij met het team van Xpert Clinics Hand- en polszorg vanwege de deskundigheid, klantvriendelijkheid, persoonlijkheid en snelheid van handelen.

Bij artrose zeggen artsen vaak: je moet er maar mee leren leven. Maar je ziet nu dat dat helemaal niet zo is, je hoeft er niet in te berusten.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak