Ervaring
De behandelingen van mevrouw Keijzer

De behandelingen van mevrouw Keijzer

"De behandeling bij Xpert Clinics Hand- en polszorg vond ik gewoon super."

In het ziekenhuis 2x geopereerd maar dat heeft niet geholpen

Mevr. Keijzer: “Ik heb altijd in een kwekerij gewerkt en stekken gesneden. Duizenden op een dag, dat is heel zwaar voor je handen. Ook met kruiwagens sjouwen hoort erbij. Al dat zware werk heeft mijn handen verpest. Rechts kreeg ik carpaal tunnel syndroom, een triggerfinger en later ook duimbasisartrose. In het ziekenhuis ben ik twee keer geopereerd, maar dat heeft niet geholpen. Ik bleef last houden.

Speciale kliniek

De huisarts wist dat er een speciale kliniek was voor handen en adviseerde me om daarheen te gaan. Zodoende kwam ik terecht bij dr. Jeroen Smit in Gouda. Uit de echo die hij liet maken in Utrecht bleek dat de carpaal tunnel inmiddels weer dicht zat. Die heeft hij dus weer opengemaakt, verder zelfs dan de bedoeling was, en hij heeft alles schoongemaakt. Dat heeft prima geholpen. Een paar maanden later was die triggerfinger aan de beurt. Hij heeft twee stukjes pees weggehaald en ervoor gezorgd dat ik mijn middelvinger weer gewoon kan buigen.

De behandeling bij Xpert Clinics Hand- en polszorg vond ik gewoon super. Toen ik na de operatie een ontsteking kreeg, heeft dr. Smit een cortisoninjectie gegeven waardoor de pijn wegging. Ook met de meiden van Xpert Handtherapie ben ik echt blij: hoe zij me hebben geholpen en bijgestaan, dat was echt super.

Ik kan alles weer doen

Ik kan nu alles weer doen met die hand. Helemaal 100% wordt het niet meer, dat wist ik van tevoren. Dat neem ik de arts in het ziekenhuis ook wel kwalijk, want omdat hij niet de juiste operatie heeft uitgevoerd blijf ik nu met die restklachten zitten. Maar ondanks dat ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ik kan weer lekker fietsen en ook mijn hobby diamond painting kan ik nu weer doen. Ik red me best en voel me gelukkig.”

Maak een afspraak

Kampt u ook met hand- of polsklachten? Neem dan contact op met ons informatiecentrum. Zij helpen u met al uw vragen, zoeken de snelst beschikbare Xpert Clinics vestiging bij u in de buurt en plannen voor u een consult bij onze specialist.

Neem contact op

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak