Ervaring
De volledige polsprothese van dhr. van de Kroef

De volledige polsprothese van dhr. van de Kroef

"Ik kreeg, als een van de eersten in Nederland, een totaal nieuwe pols."

Maar de pijn bleef, ondanks de pijnstillers

Dhr. Van de Kroef: "Twee jaar geleden was ik nog bakker en werd ik omver geschaatst. Ik hoorde 'krrkkk', ik dacht dat ik uit mijn broek scheurde. Thuis op de bank had ik zoveel pijn dat ik toch maar even naar de EHBO ben gegaan. Op de foto's was niets te zien, dus kreeg ik een zwachtel om en mocht weer naar huis. Maar de pijn bleef, ondanks de pijnstillers. Ik ben vier keer terug geweest en na lang aandringen hebben ze er maar gips om gedaan. In totaal heb ik meer dan 7 artsen gezien. De laatste zag eindelijk dat het inderdaad niet goed zat.

Mijn doel, pijnvrij zijn, is voor 100% geslaagd

Deze arts kende gelukkig dr. Moojen vanuit zijn opleiding en stuurde me door naar Xpert Clinics Hand- en polszorg. Mijn maanvormig botje bleek op drie plaatsen gebroken. Tijdens de operatie werd ook nog artrose ontdekt. Na de operatie bleef ik veel pijn houden omdat alle botjes erg versleten waren. Uiteindelijk is toen besloten om een totaal nieuwe polsprothese te plaatsen. Ik ben nummer 46 in Nederland met een totaal nieuwe pols; wel bijzonder, al zeg ik het zelf. De operatie viel me erg mee, maar het revalideren is wel pittig. Gemiddeld staat daar een half tot één jaar voor.
Ik ben al twee jaar arbeidsongeschikt en nog volop aan het revalideren. Maar mijn doel, pijnvrij zijn, is voor 100% geslaagd. Ik was thuis niet meer te harden, volgens mijn familie. Nu is het weer gezellig!"

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak