Ervaring
De artrose in de vingers van mevr. De Moel

De artrose in de vingers van mevr. De Moel

"Na vijf jaar eindelijk verlost van de pijn in mijn vingers. De pijn werd veroorzaakt door artrose."

Ik moest er maar mee leren leven

Joke de Moel: "Sinds een jaar of vijf heb ik ernstige artrose in mijn vingers. Ik ben bij twee verschillende reumatologen geweest en kreeg te horen dat ik er maar mee moest leren leven. Als het nodig was mocht ik 6 paracetamols per dag innemen tegen de pijn. Ik vond dit een slechte zaak; de pijn werd alsmaar heviger, ik kon mijn vingers niet meer buigen en bij de simpelste klusjes moest ik vooraf paracetamol innemen.

Ik kreeg direct te horen wat hij voor me kon doen

Via via hoorde ik heel goede berichten over Xpert Clinics Hand- en polszorg in het bijzonder over dr. Moojen
die beweegbare kunstgewrichten in de vingers kan plaatsen. Ik heb dus direct een afspraak met hem gemaakt, want ik wilde af van die vreselijke pijn die ik 24 uur per dag had. Toen dr. Moojen een scan van beide handen had gemaakt, kreeg ik direct te horen wat hij voor me kon doen. Wat was ik blij met deze kans!

De operatie wordt bovendien ook helemaal vergoed door de ziektekostenverzekering

Op 15 april ben ik geopereerd en ik ben nu al, na 8 dagen, enthousiast over het resultaat. Die vreselijke pijn is weg, over 2 dagen gaan de hechtingen eruit en ik ben al volop bezig met therapie. De begeleiding voor, tijdens en na de operatie heb ik als optimaal ervaren.
Ik kan iedereen adviseren Xpert Clinics Hand- en polszorg te raadplegen. Je krijgt er goede en duidelijke uitleg, een snel behandelingsplan en bovendien word je er vriendelijk behandeld. De operatie wordt bovendien ook helemaal vergoed door de ziektekostenverzekering.

Ik blijf me verbazen en ook boos maken over het feit dat de artsen die ik bezocht mij niet op deze mogelijkheid hebben gewezen. Want dat had mij heel wat pijn en ongemak bespaard."

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak