Ervaring
De gebroken pols van mevr. Dijkstra

De gebroken pols van mevr. Dijkstra

"Bij een val op het ijs brak ik mijn pols. Helaas groeide deze verkeerd vast, met pijnklachten en functieverlies als gevolg."

Mijn pols zag er vreemd uit en ik had heel veel pijn

Mevrouw Dijkstra-Cremers: “Ik werk voor de kunstijsbaan in Bussum. Vorig jaar ben ik op het ijs gevallen en brak ik mijn pols. In het ziekenhuis werd mijn arm gegipst, maar helaas zijn de botdelen verkeerd aan elkaar gegroeid. Mijn pols zag er vreemd uit en ik had pijn, heel veel pijn.

Dezelfde dag nog op consult

Op aanraden van een vriendin ben ik toen uitgeweken naar Xpert Clinics Hand- en polszorg. Ik heb gebeld en uitgelegd hoe dringend het was. Ik mocht dezelfde dag nog op consult komen! Eigenlijk was het me toen nog steeds niet duidelijk hoe ernstig mijn pols eraan toe was. Maar dr. Moojen zag meteen wat er aan de hand was: ik had een zogenaamde ‘ingezakte pols’. De kop van het spaakbeen was afgebroken, richting elleboog gezakt en daar vastgegroeid in een gekke stand. Mijn hand was helemaal verstijfd en bovendien had ik weinig gevoel meer in drie vingers omdat de zenuwen beklemd zaten. Eigenlijk had ik meteen na de val geopereerd moeten worden, dan was het voor mij allemaal veel minder belastend geweest…

Dr. Moojen heeft prima werk geleverd

Voor dr. Moojen was het evident dat ik geopereerd moest worden. Hij heeft alles losgepeuterd en met een plaat en schroeven opnieuw en goed vastgezet. Dr. Moojen heeft prima werk geleverd. Vaak zie je het meteen als mensen ooit hun pols gebroken hebben, maar bij mij zie je niets meer. Ik heb alleen twee littekens aan de binnenkant van mijn hand en arm.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak