Ervaring
De gebroken pols van mevr. Dirks

De gebroken pols van mevr. Dirks

"Ik brak mijn pols en het gips was niet goed gezet, met vervelende gevolgen…"

Mijn arm zag eruit als een slang met bulten

Mevrouw Dirks: "Door een druppeltje water gleed ik uit op de badkamervloer en brak mijn pols op meerdere plaatsen. Het was een zeer gecompliceerde breuk, vertelde de arts mij op de EHBO-post in het ziekenhuis hier in Rotterdam. Mijn arm zag eruit als een slang met bulten!

Het gips zat al direct niet lekker maar dat hoorde er allemaal bij, volgens de gipszetter. De pijnklachten werden steeds erger maar niemand kon er wat aan doen; daar moest ik maar mee leren leven. Hoe weet je nu wat normaal is in zo'n situatie? Ik las in Health, het magazine van mijn zorgverzekeraar, dat er een privékliniek bestaat die gespecialiseerd is in hand- en polsklachten. Ik heb meteen een afspraak voor een second opinion gemaakt. Op de foto die Dr. Moojen maakte was te zien dat alle botjes verkeerd aan elkaar waren gegroeid. Het gips was dus niet goed gezet, precies wat ik al dacht. Opereren was het advies.

Super

Gelukkig hoefde ik niet onder narcose. Ik kreeg een prik in mijn schouder en voelde helemaal niets. Direct na de operatie begon ik al met de handtherapie. De eerste maand moest ik drie keer per week naar Hilversum voor deze therapie. Gelukkig kon mijn zus of mijn zoon me rijden; daar ben ik ze zó dankbaar voor! Ik voelde dat ik door deze oefeningen echt weer pijnvrij kon worden. Nu ga ik nog twee keer per week voor specifieke oefeningen voor de pols. De kracht in mijn pols is voor 80% terug.

Gelukkig hoef ik vanaf nu niet meer naar Hilversum maar kan ik om de hoek in Rotterdam terecht voor mijn wekelijkse oefensessie. Iedereen die maar enigszins last heeft van zijn/haar hand of pols zal ik direct naar Xpert Clinics Hand- en polszorg sturen, wat zijn die mensen daar super!"

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak