Ervaring
De ziekte van De Quervain van mevr. Melaard

De ziekte van De Quervain van mevr. Melaard

"Wat ik fijn vind aan Xpert Clinics Hand- en polszorg is dat de artsen zeer gespecialiseerd zijn."

Snel terecht

Mevrouw Melaard (60): “Ik heb de aandoening van de Quervain, een ontsteking van de pezen waardoor mijn rechterhand heel pijnlijk was. In het ziekenhuis kreeg ik hiervoor injecties maar die hielpen niet. Toen bleek dat er een operatie nodig was, ben ik verder gaan kijken. Op de Facebook-pagina van Xpert Clinics Hand- en polszorg heb ik mijn vraag ingetikt. Daar werd direct op gereageerd en ik kon snel terecht voor een afspraak.

Helaas waren dat niet de enige ingrepen

Ik werd aan dr. Sebastiaan Souer gekoppeld en met hem kan ik het prima vinden. Hij heeft eerst mijn rechter- en daarna ook mijn linkerhand geopereerd. Omdat ik geen gevoel meer had in de muis van mijn hand is alles daarna weer opengemaakt en zijn er verklevingen weggehaald. Helaas waren dat niet de enige ingrepen. Ik heb de pech dat ik drie keer een triggerfinger kreeg en daarbij ook een carpaal tunnel syndroom. Daarnaast heb ik ook de ziekte van Sjögren, een chronische aandoening waarbij de slijmvliezen uitdrogen. Ik heb dus altijd droge ogen en een droge mond, maar deze ziekte tast ook je gewrichten aan. Binnenkort word ik dus geopereerd aan mijn duim.

Mijn moeder zei altijd: niet klagen maar dragen

Het is elke keer een heel traject, zo’n operatie. Maar je leert ermee leven. Mijn moeder zei altijd: niet klagen maar dragen. Gelukkig herstel ik best snel en kan ik na elke operatie snel weer veel doen. Wat ik fijn vind aan Xpert Clinics Hand- en polszorg is dat de artsen zeer gespecialiseerd zijn. Dr. Souer wist direct wat er aan de hand was. Ik ga dus weer vol vertrouwen de volgende operatie in.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak