Ervaring
De gebroken pols van mevr. Van der Wiele

De gebroken pols van mevr. Van der Wiele

"Het was een grote operatie, maar wat was ik blij dat het gebeurde!"

De artsen vonden een operatie niet meteen nodig

"Op 23 januari 2010 brak ik in Duitsland mijn pols. Daar werd mijn pols gezet met de mededeling dat ik in Nederland geopereerd moest worden. Aangekomen in ons streekziekenhuis vonden de artsen een operatie niet meteen nodig. Toen ik na veertien dagen terugkwam op controle bleek mijn pols weer ingezakt te zijn. Maar men vond de stand aanvaardbaar - dus werd er nieuw gips omgedaan. Ik was er niet zo blij mee, want ik had veel pijn.
In overleg met mijn huisarts heb ik contact gezocht met de verzekering voor een tweede beoordeling, zodoende kwam ik bij Xpert Clinics Hand- en polszorg terecht. Op 4 maart 2010 kon ik terecht en de reactie van drs. Feitz was duidelijk: deze stand had geopereerd moeten worden. Maar ja, het bot was inmiddels al vastgegroeid. We hebben het dus eerst geprobeerd met therapie tot 29 april. Wat een pijn heb ik gehad in die periode…

Na de operatie voelde ik meteen dat de pols goed zat

Op 20 mei ben ik dus toch geopereerd. Het was een grote ingreep, maar wat was ik blij dat het gebeurde! Na de operatie voelde ik meteen dat de pols goed zat. Natuurlijk had ik pijn en beperkingen, maar dat woog niet op tegen de pijn die ik daarvoor had gehad.
Na 14 dagen gips kon de therapie beginnen. Dat kon bij mij in de woonplaats, dus heel fijn. Tussendoor kwam ik naar de kliniek voor controle. Ik ben er altijd op een plezierige wijze geholpen. Niet als nummer, maar als een persoonlijkheid.

Ik heb weer een mooie rechte pols, kan er alles weer mee doen en heb geen pijn meer. Ik ben dan ook heel blij met het resultaat en dank jullie allemaal voor de goede zorg!"

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak