Ervaring
De beschadigde TFCC van mevr. van Huenen

De beschadigde TFCC van mevr. van Huenen

"Mevr. van Huenen (44) liep al zes jaar lang rond met pijn in haar pols. Met een Brunelli plastiek loste dr. Feitz het probleem voorgoed op."

Mevr. van Huenen: “Zes jaar geleden ben ik gevallen en brak mijn pols. In het ziekenhuis heb ik gips gekregen en toen ik daarna klachten bleef houden werd er gezegd: daar moet je maar mee leren leven. Over de oorzaak van de klachten kreeg ik geen duidelijkheid. Misschien hadden de twaalf weken gips voor verkalking gezorgd, of het gips zou te strak gezeten hebben, of ik zou er aanleg voor hebben, maar ik kreeg nooit een concreet antwoord. Dus bleef ik ermee lopen.

Vorig jaar was ik er klaar mee. Ik kon geen vlees meer snijden en in de auto niet meer schakelen. Ook tijdens met mijn werk als zwemjuf was het lastig. Ik kon de voetjes niet meer goed vastpakken en kinderen niet goed meer vangen. Mijn huisarts stuurde me toen door naar Xpert Clinics Hand- en polszorg. Dr. Feitz hoorde mijn verhaal aan, maakte een röntgenfoto en zag dat de TFCC (een botje in de pols) beschadigd was. Maar hij vermoedde dat er meer aan de hand was. Tijdens een kijkoperatie bleek dat te kloppen: waar een bandje hoorde te zitten, zat alleen een zwart gat. Het klopte dus dat ik zoveel pijn had.

Tijdens de kijkoperatie heeft dr. Feitz de TFCC afgeschaafd en gladgemaakt. Ik heb meegekeken en dr. Feitz heeft duidelijk uitgelegd wat hij deed. Het was mooi om te zien en ik was zwaar verbaasd wat er allemaal kan in zo’n polsje! Ik kon na deze ingreep voor het eerst in vijf jaar mijn pols weer draaien. Later is tijdens een tweede ingreep het bandje vervangen door middel van een Brunelli plastiek.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03 Plan een intake