Ervaring
Het carpaal tunnel syndroom van mevrouw Van Manen

Het carpaal tunnel syndroom van mevrouw Van Manen

"Dankzij die snelle actie is mijn hand gered."

Mijn hand werd dikker en pijnlijker

Mevr. Van Manen: “Ik had al veertien dagen lang veel last van mijn rechterhand. De huisarts verwees me naar de fysiotherapeut die met een apparaat aan mijn pols heeft getrokken wat de eerste keer leek te helpen, maar de tweede keer totaal niet. Dus ben ik weer naar de huisarts gegaan, die heeft toen een cortison injectie gegeven. Maar mijn hand werd steeds dikker en pijnlijker. ’s Nachts sliep ik slecht van de pijn. Via een vriend van mijn man kregen we het adres van Xpert Clinics in Zeist. We kregen snel een consult. Drs. Reinier Feitz zag mijn hand en regelde direct een operatie in Amsterdam. Dokter Liron Duraku reed eveneens naar Amsterdam en heeft me geopereerd. Ik bleek een geïnfecteerd carpaal tunnel syndroom te hebben.

Er is een flinke incisie gemaakt en een kleinere bij de duim. Direct na de ingreep verdween veel van de zwelling. Dokter Duraku vertelde me dat het net op tijd was om de hand te redden. Er kwam veel pus vrij tijdens de operatie.

In huis doe ik alles weer

Alles komt nu langzamerhand weer goed. Sinds drie weken is de wond gesloten. In de rechterhand zit nog geen kracht, maar in huis doe ik alles weer. Wel langzamer, maar toch! De eerste weken gingen we driemaal per week naar Zeist, maar nu ga ik naar de handtherapie in mijn woonplaats.

De volledige genezing kan wel een half jaar duren. Dat er nu al zoveel kan geeft goede hoop op volledige genezing. En nogmaals: iedereen die me heeft geholpen, ben ik ontzettend dankbaar.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak